Снимка: МВР
fallback

Намерено е тялото на издирваното 13-годишно момиче от Провадия Александра Любенова Сивриева, съобщиха за БТА полицейски източници.

Oще по темата
Момичето бе обявено за издирване от областната дирекция на МВР във Варна на 3 април.

То е напуснало дома си в Провадия на 22 март по обяд и оттогава бе в неизвестност.

Тялото е намерено в бившия ловен дом.

Тази вечер десетки хора от Провадия са край сградата на Ловния дом в очакване на повече информация за откритото тяло, потвърди пред Нова телевизия лелята на Александра.

Трупът е намерен в мазето на сградата. Не е направено разпознаване.

От полицията не дават никаква официална информация.

Баща й Любен Демиров съобщи преди дни, че дъщеря му подозирала, че ще я отвлекат. "Тате, мен ще ме откраднат", предупредила го тя по телефона. Мъжът работи в Германия.

Въпреки настояванията му да разбере повече за опасенията на дъщеря си, тя не му дала подробности.

В деня на изчезването си Александра била видяна от съседско момче да се качва в кола. Не запомнило обаче марката и номера на автомобила. Оттогава следите на ученичката се губeха.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Пуц

преди 8 години

Поредната жертва в България. Нямаме държава, нямаме закони. Българино разбери: няма закон за тебе, никой не те пази, никой няма да те лекува и никой няма да се грижи за теб, когато остарееш. Никой няма да те образова и никой няма да те защити. Ти живееш без право на защита, без никакви права. Длъжен си да плащаш докато можеш, а после час по-скоро да умреш. Набъбва един гняв в мен с всяка изминала новина като тази. Едно огорчение, една ненавист. И мисля, че не съм сам. Въпрос на време е.

28

Анонимен

преди 8 години

До РодолюбецАко тази изглеждаща като 30 годишна с 20 години трудов стаж е дете,може и да си прав.

27

Анонимен

преди 8 години

До всички малки ***,предупредени сте.Като се качвате в колата на чичковци,може да получите нови телефончета и парцалки от мола,но може и да ви намерят в някое мазе.В живота освен мед има и жило.Не ви ли ги казват тези прости неща родителите ви.На какво въобще ви учат.Звучи невероятно,но не сте първите,няма и да сте поседната играчка,на някой чичко.Като играчката омръзне се хвърля. Сад бът трю,както биха казали братята металици.

fallback