29

Пуц

преди 8 години

Поредната жертва в България. Нямаме държава, нямаме закони. Българино разбери: няма закон за тебе, никой не те пази, никой няма да те лекува и никой няма да се грижи за теб, когато остарееш. Никой няма да те образова и никой няма да те защити. Ти живееш без право на защита, без никакви права. Длъжен си да плащаш докато можеш, а после час по-скоро да умреш. Набъбва един гняв в мен с всяка изминала новина като тази. Едно огорчение, една ненавист. И мисля, че не съм сам. Въпрос на време е.

28

Анонимен

преди 8 години

До РодолюбецАко тази изглеждаща като 30 годишна с 20 години трудов стаж е дете,може и да си прав.

27

Анонимен

преди 8 години

До всички малки ***,предупредени сте.Като се качвате в колата на чичковци,може да получите нови телефончета и парцалки от мола,но може и да ви намерят в някое мазе.В живота освен мед има и жило.Не ви ли ги казват тези прости неща родителите ви.На какво въобще ви учат.Звучи невероятно,но не сте първите,няма и да сте поседната играчка,на някой чичко.Като играчката омръзне се хвърля. Сад бът трю,както биха казали братята металици.

26

Родолюбец

преди 8 години

Бог да прости Александра!Болшинството от родителите по цял ден и цяла вечер зяпат турски сапунки, реалити шоута и слушат порно-чалга, а децата им се възпитават на улицата. После леле-мале какво стана.Жалка и тъжна картинка, народът е тотално зомбиран.

25

К

преди 8 години

*** дивия Бантустан

24

Никола Гешев

преди 8 години

До Цв. ХексапартаментовОчите ви извадиха тези апартаменти бе, че не можахте и тях да откраднете. Д.е.ба крадливите ви шумкари д***е***ба.

23

Цв. Хексапартаментов

преди 8 години

Гръбнакът на престъпността е прекършен!

22

Анонимен

преди 8 години

ужас! да не смее човек да си представи последните часове на това дете! дано има възмездие

21

Анонимен

преди 8 години

Царство му небесно на детенцето!

20

Анонимен

преди 8 години

Браво на Бъчварова, само ГЕРБ! Видими резултати!

19

Марсианец

преди 8 години

Абе, оставете я тази Дания, бе, дори според бай Хамлет "има нещо тнило" в нея!?Вие по-добре елате на Марс та да видите какви заплати вземат марсианците, пък за марсианките да не говорим!!!!!!

18

до 24

преди 8 години

90 000 крони е доста скромна заплата в Дания, където 60% отиват за дабъци и осигуровки, а 10 000 крони е наема за доста скромен апартамент в Копенхаген. А сега кажи за елитните училища, които спомена, да не би да са безплатни? Хубаво е, че си се устроил, работиш и се грижиш за семейството си, но не пробутвай висока заплата. Независимо от размера и, в Дания НЕ можеш да забогатееш от заплатата - просто да водиш един скромен средностатистически живот.

17

**

преди 8 години

до 31:Та тя е още дете,българска гражданка,какво от това ,че е от"милет".

16

един

преди 8 години

Жалко за погубения децки живот!Сега е време да видим как ще отреагира полицията и разследващите институции.

15

Анонимен

преди 8 години

Тая е милет! Кво ни занимавате въобще!?

14

цък

преди 8 години

Как я докарахме дотам, да ни превърнат в роби, а държавата ни в неофеодално владение ??????Мдааа..., казват, че пътят към Ада е постлан с добри намерения!?

13

grajdanin фф

преди 8 години

как да си направя дете в тази държава безбожна?!

12

от Дания

преди 8 години

Живея в Дания от 7 години. Заплата 90 хил крони - около 12 хил евро. Цялото семейство си взех от България, децата учат в елитни колежи с охрана и всички мерки за безопасност.

11

Анонимен

преди 8 години

Баба бъчва обаче е жива и здрава. Акъл дава, щото ги разбира нещата, а хрантутниците около нея само за пари реват и се чудят, какъв золум да направят.

10

майка

преди 8 години

До бащаАз работя в чужбина и си взех детето. В училище е един от най- добрите.И все пак колкото и да печеля,където и да живея / Cote d'Azur/ ще се върна в България при близките и приятелите ми.А детето ми само ще избере пътя си.