Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Маскирани мъже, снабдени със заглушаваща СОТ техника, обраха магазин в Радомир за... 6 минути.

Дръзката кражба е извършена през нощта срещу 16 февруари, съобщи Нова тв. Откраднати са цигари и алкохол на стойност 4813 лв.

Анелия Николова, собственик на магазина, заяви, че полицията работи по случая, но и досега няма резултат. Нито престъпниците са разпознати, нито пък са заловени.

Въпреки че крадците са разполагали с техника, заглушаваща техниката на частната фирма, охраняваща обекта, Николова бе категорична, че СОТ-аджиите нямат вина за случилото се.

Апашите са задигнали кашони с цигари и алкохол. "Даже почти само уиски. Вижда се на камерата как си избират определена марка", коментира собственичката на магазина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 8 години

Единствено СОТ-аджиите са виновни защото са използвали лесно уязвими комуникатори било заради ниска цена, било поради некомпетентност.И в света на СОТ-техниката също има нива и като Дачия, така също и като Рено, Мерцедес, Бентли...Като купуваш и инсталираш евтина техника няма как да получаваш качествен резултат.Или както казва народа... не може с трици маймуни да ловиш

2

Анонимен

преди 8 години

сега Сот ще продават АНти-заглушаващо докато апашите не си вземат Анти-Анти-заглушител и тогава СОТ ще предостави още по АНТИ!

1

Анонимен

преди 8 години

И за какво тогава се плаща за СОТ при условие, че всеки може да си купи заглушаващо устройство и да ходи в охраняваните им обекти, като у дома си! СОТ естествено нямат вина, че хората им плащат, нали!

fallback