Снимка: Bulphoto, архив
fallback

Изнасиленото от бившия кмет на Стрелча Иван Евстатиев 16-годишно момиче ходи на психолог и все още не може да се възстанови от преживяното. Това разказа Атанас Димитров, един от адвокатите на момичето, пред Нова телевизия.

Oще по темата

"По препоръка на психолога от понеделник момичето вече ходи на училище. Тя трябва отново да се социализира. Тo е в постоянен стрес. В постоянен стрес са и родителите ѝ, които също ходят на психотерапевт", съобщи адвокат Атанас Димитров.
 
"В първите часове, след като момичето е било изхвърлено от джипа на Иван Евстатиев, то не е могло да говори. Тя няколко пъти е изпадала в безсъзнание", твърди защитникът.
 
Той обясни, че момичето е отишло да се види с Иван Евстатиев, защото "е имала доверие на човека, който четири години е бил работодател на майка ѝ". "Тя е била в щаба му, помагала е в предизборната му кампания, той се е държал любезно с нея", разказа адвокатът.

"Иван Евстатиев я е поканил "на сокче" и да ѝ обясни, че щял да ѝ помогне да започне да учи право", твърди адвокат Атанас Димитров. "Дотогава никой не я е виждал тя да употребява алкохол", подчерта той и добави: "Иван Евстатиев се е възползвал от нея. Има експертизи, които безспорно доказват, че момичето е било девствено".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

Анна

преди 7 години

Такива чичковци им слагат наркотик в сока и си правят гавра с 14,15,16,17 годишните, хей стига сте писали глупости за детето, ние родителите сме слаби, живяхме в по спокойно време, сега децата ни ги изнасилват, убиват и мачкат, а ние сме шушумигите дето не ги защитаваме

57

Анна

преди 7 години

Тези,които обиждат момичето, не им пожелавам да се случи с децата им или с тях. Как не ви е срам дете няма как да лъже, това, че всякакви дърти вампири ще се отпуснат за да ги изнасилят, и плюят детето, хей *** този *** ще живее за да се мъчи и него ще го изнасилят, Всичко може да стане, когато си плащаш, сега мършата ще разбере какво е. Ха ха ще се влачи

56

nina

преди 8 години

До Анонимен #86Само една *** патица може да напише подобен коментар..Или по-скоро един ***.Защо ли обиждам патките със сравнението.

fallback