Снимка: Dnes.bg, архив
fallback

"Кандидат- милионер" е откраднал на 450 лотарийни билети от търговски обект в Шумен, съобщават от местната полиция.

По данни на охранителната фирма, която пази обекта, това е станало около 02.20 часа на 7 февруари.

Все още неизвестният извършител разбил входна врата на магазина на ул."Дедеагач", влязъл вътре и взел билети на стойност 1 300 лева.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Неа

преди 8 години

Ги познава и казва че в действителност са спечелили и са им неплатили сумата . Мисля бе за 50 хил става дума , но все пак да не те подведа .... Просто е голямо изключение да спечелиш . Повечето белите са с по 2-3 лева колко да се зарибиш .

21

Неа до 24

преди 8 години

Значи до колкото разбрах ...( понеже и аз гледам рекламата на която всички изглеждат лоши артисти ) , та разбрах че когато спечелиш можеш да избереш дали да те снимат или да изиграят други хора твоята история . Незнаех , че имаш избор . Голяма част не печелят абсолютно нищо !!! Аз съм изумена какъв брой хора купуват билети , колко пари дават за това удоволствие. Познавам една жена която спечели 200 хил ., и знам за едни роми , мисля че миналата година спечелиха . Не ги познавам . Една приятелка

20

Анонимен

преди 8 години

НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ ООД Е ЧАСТНО ДРУЖЕСТВО С КАПИТАЛ 5 ХИЛЯДИ ЛЕВА И НЯМА НИЩО ОБЩО С ДЪРЖВАТА!СОБСТВЕНОСТ Е НА ИЗМАМНИКА И КРАДЕЦ ВАСИЛ БОЖКОВ ЗАЕДНО СЪС 6 ОТ 47 КЪДЕТО ДОСКОРО ТЕГЛЕХА ЧИСЛАТА СЪС АНИМАЦИОНЕН КЛИП!АБСОЛЮТНА ЛЪЖА СА ПЕЧАЛБИТЕ В НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ ДЕТО ГИ ДАВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ПЛАЧАТ ЗА ЕДНА РЕВИЗИЯ А БОЖКОВ ЗА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА МНОЖЕСТВО ИЗМАМИ НЕ САМО С ХОЛДИНГ ПЪТИЩА АД!

fallback