22

Неа

преди 8 години

Ги познава и казва че в действителност са спечелили и са им неплатили сумата . Мисля бе за 50 хил става дума , но все пак да не те подведа .... Просто е голямо изключение да спечелиш . Повечето белите са с по 2-3 лева колко да се зарибиш .

21

Неа до 24

преди 8 години

Значи до колкото разбрах ...( понеже и аз гледам рекламата на която всички изглеждат лоши артисти ) , та разбрах че когато спечелиш можеш да избереш дали да те снимат или да изиграят други хора твоята история . Незнаех , че имаш избор . Голяма част не печелят абсолютно нищо !!! Аз съм изумена какъв брой хора купуват билети , колко пари дават за това удоволствие. Познавам една жена която спечели 200 хил ., и знам за едни роми , мисля че миналата година спечелиха . Не ги познавам . Една приятелка

20

Анонимен

преди 8 години

НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ ООД Е ЧАСТНО ДРУЖЕСТВО С КАПИТАЛ 5 ХИЛЯДИ ЛЕВА И НЯМА НИЩО ОБЩО С ДЪРЖВАТА!СОБСТВЕНОСТ Е НА ИЗМАМНИКА И КРАДЕЦ ВАСИЛ БОЖКОВ ЗАЕДНО СЪС 6 ОТ 47 КЪДЕТО ДОСКОРО ТЕГЛЕХА ЧИСЛАТА СЪС АНИМАЦИОНЕН КЛИП!АБСОЛЮТНА ЛЪЖА СА ПЕЧАЛБИТЕ В НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ ДЕТО ГИ ДАВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ПЛАЧАТ ЗА ЕДНА РЕВИЗИЯ А БОЖКОВ ЗА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА МНОЖЕСТВО ИЗМАМИ НЕ САМО С ХОЛДИНГ ПЪТИЩА АД!

19

ТВ

преди 8 години

До това води рекламата по телевизията!

18

Анонимен

преди 8 години

На мен все ми се струва, че спечелили няма. А тези които показват по телевизията са част от рекламна постановка. Като прибавим и факта, че тази Национална лотария е на Пеевски, струва ми се нещата стават още по съмнителни. Ако някой има близък и познат, който лично му е потвърдил, че е спечелил по крупна сума, не говоря за такива с по 50-100 лв., нека сподели. Повтарям , от Националната лотария, не тези от тото пунктовете, те са друга лотария!

17

програмист

преди 8 години

Ще дам на българите едно приложение Милионер и да пращат sms, за да видят дали печелят един милион лева.

16

Анонимен

преди 8 години

Кандидат милионера не е избрал подходящ начин да стане милионер.Поне да си беше взел едно шише алкохол, да се успокои а да крадеш хартийки които за нищо не стават незнам каква е логиката.

15

Анонимен

преди 8 години

Тези лотарии по замисъл се правят, за финансиране на спорта в дадена държава.Така и не разбрах какво са финансирали тази лотария.Печелившите ги дават но това какво финансират не дават ако не финансират спорта а терористите примерно , тогава ясно защо няма информация.Та за какво е тази лотария така и не разбрах.

14

Неа до 8

преди 8 години

Да , нали така го хванаха онзи , който спечели 20 хиляди от краден билет и сега не може да си ги вземе ..... Няма смисъл серийните номера се записват ...и кой в кой обект отива

13

Разбирачи

преди 8 години

Ейййййййййййййй, много разбирачи бе.....ама много... няма да има печалба, защото не е регистрирал билетите...тинтири-минтири..... в колко пощенски станции въобще не маркират и после какво, няма печалба.....в бутки и магазинчета ти дават билета без да ти го маркират, но после си взимаш печалбата.......като сте скръндзи и не ви се дават пари за талончета, не говорете глупости, тъй като има реални печалби.......аман от разбирачи,аман......

12

Анонимен

преди 8 години

Ако беше ги минал и през касовия апарат на обекта можеше да има нялалъв шанс хаха :)

11

Мечо Прах

преди 8 години

Ако леля ти Добринка от село Доброславци ти е партийка, ще се намери врътка ;)Много ме съмнява lafka-джийте да са направили система за следене на кой серийни номера на билетите, в кой пункт се намират.

10

Иван

преди 8 години

Ако не сте наясно на "Кой" са билетите, които си купувате от Лафка продължавайте да търкате. За тези, които не са разбрали - "национална лотария" не е държавната лотария.

9

?

преди 8 години

Елементарни и лоши рекламни трикове са тези статии, много пари обраха от хората с тези глупави търкащи се билетчета, но вече хората се усетиха и идва края на тази законна измама !

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8 Абсолютно никакъв шанс няма да вземе пари !

7

Анонимен

преди 8 години

Колко наивни хора има по този Свят! Ами нали се знае кои са серийните номера на билетите в този пункт и веднага ще го хванат в момента, в който се опита да осребри. Най-много да вземе дребни парици, преди да го хванат. Големи печалби няма как да вземе.

6

Анонимен

преди 8 години

Българи престанете да купувате билети с огромна надценка.

5

Анонимен

преди 8 години

За направата на един билет отиват жълти стотинки и после този билет се продава за няколко лева. Поне да беше за 50 стотинки.

4

Анонимен

преди 8 години

Голямо търкане ще падне, ама зян ще е това е 100% сигурно.

3

не разбрах

преди 8 години

И какво е спечелил ? от 450 билета