Снимка: архив, Ройтерс
fallback

88-годишна жена от Стара Загора е дала 20 000 лева на телефонен измамник. Добрата новина в нейния случай е, че измамата е разкрита.

Освен нея, в полицията се оплакала и 77-годишна жителка на града, която предала на непознат 3000 лева. По двата случая били образувани досъдебни производства.

В резултат на проведените оперативно-издирвателни действия е задържан И.Г., на 47 г., от сливенското село Тополчане, който получил парите от жертвите.

Работата по установяването на цялата му престъпна дейност продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

e

преди 8 години

Еврейски ***,вече сте в неофициално ембарго.Ще следя за годишната ви рента от 3млрд.$.от САЩ,да не ви се изплаща.Понеже е акт на съпричастност към престъпленията на терористичния режим на Бениамин Нетаняху.Ще се постарая по най-бързия начин да се актуализира 3379/75 на ООН.Също така ООН да признае държавата Палестина-териториалната и цялост,суверенитет и независимост.Вие не мидадохте само отрепките за преработка,сега вече е късно.Не признавам и държавата ви Израел.Свърталище на ***.

9

xDrive35d

преди 8 години

6:Срещнали се на полянка прабългарин и славянка цуни-гуни, вади-тури нароили цяло стадо чукундуриХахахахахахахахахахахаахахахаахахахахахахаахахахахахахахаххахахахахаххахахахаахаха!!!

8

разочарована

преди 8 години

Все ми се иска да помогна на някои възрастни със сметките, дарения да дам. После чета такива статии и си казвам- верно ли...пари за хляб нямат, а по 5-10-20 000 на мошениците дават. Така беше и с кухнята за бедни във Варна. Исках да даря, гледам ги на снимките- ами те до една с по-скъпарски палта от моето?? Губи човек желания за дарения така.

fallback