10

e

преди 8 години

Еврейски ***,вече сте в неофициално ембарго.Ще следя за годишната ви рента от 3млрд.$.от САЩ,да не ви се изплаща.Понеже е акт на съпричастност към престъпленията на терористичния режим на Бениамин Нетаняху.Ще се постарая по най-бързия начин да се актуализира 3379/75 на ООН.Също така ООН да признае държавата Палестина-териториалната и цялост,суверенитет и независимост.Вие не мидадохте само отрепките за преработка,сега вече е късно.Не признавам и държавата ви Израел.Свърталище на ***.

9

xDrive35d

преди 8 години

6:Срещнали се на полянка прабългарин и славянка цуни-гуни, вади-тури нароили цяло стадо чукундуриХахахахахахахахахахахаахахахаахахахахахахаахахахахахахахаххахахахахаххахахахаахаха!!!

8

разочарована

преди 8 години

Все ми се иска да помогна на някои възрастни със сметките, дарения да дам. После чета такива статии и си казвам- верно ли...пари за хляб нямат, а по 5-10-20 000 на мошениците дават. Така беше и с кухнята за бедни във Варна. Исках да даря, гледам ги на снимките- ами те до една с по-скъпарски палта от моето?? Губи човек желания за дарения така.

7

един друг

преди 8 години

намалете пенсиите !поне 2 пъти надолу.аман вече.

6

Анонимен

преди 8 години

Държавата да разпрати на пенсионерите листовки с предупреждение да не си раздават парите на непознати. Ей хора, дайте ги на деца и внуци. Стига стискахте тези пари под дюшека, помогнете на младите, че са в безизходица и по чужбина. Как ще си давате парите на непознати и ще се жалвате после. Какъв народ сме ние, да не слушаш децата си, а да си раздаваш парите напред назад. Хиляди случай има на възрастни хора, които не слушат по-младите, а вместо това....

5

анонимен

преди 8 години

не са виновни старците а тъпите им деца и внуци

4

Анонимен

преди 8 години

Ако това е вярно, егати бедния народ-много бесепарски пенсионери стачкуват и негодуват, а под възглавниците хилядарки

3

Анонимен

преди 8 години

Срещнали се на полянка прабългарин и славянкацуни-гуни, вади-туринароили цяло стадо чукундури

2

Анонимен

преди 8 години

Хайде стига с тия измамници вече, ако реши полицията да ги хване за 5 дни всички ще са в кауша. Всички по малки градчета и селца се знаят кои се занимава с това. И тез големи къщи на безработни... Политиците да не спят, хората ще вземат да си решават проблемите сами!

1

Анонимен

преди 8 години

Точно тези получават по 40 лв. за Коледа. Винаги са готови да подкупят и излъжат дъртите! Да им е за урок.