Снимка: BTV
fallback

Възможно е бетонното парче, което рани мъж в автомобил на магистрала "Хемус" да не се е откъснал от мост, а да е паднала бетонна отломка от камионите, които минават по моста на път за сметището на гара Яна.

Oще по темата

Оттам минават камионите, които возят строителни отпадъци към специално депо.

Според експертите на пръв поглед не е възможно такъв къс да се откъсне от моста, сочи неофициалната информация на bTV до момента.

Ръководството на Агенция "Пътна инфраструктура" е взело проби от моста, които ще бъдат изследвани от Института по пътищата.

Утре на мястото на инцидента ще отиде и следовател, защото до момента собствениците на съоръжението не са виждали въпросния бетонен къс.

Пострадалият мъж е в "Пирогов", днес продължават изследванията му. Операция на челюстта му най-вероятно ще му бъде направена утре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

партиен член

преди 8 години

Това по нашите пътища не може да се случи.Защо не се изкаже Павлова тя е много компетентна, .Това е сценарий който иска да изопачи истината а тя е: Силен вятър (ураган) е повдигнал парчето от сметището на което разтоварват камионите и го е запратил под моста където велосипедист го настъпва и праща в стъклото на автомобил движещ се с несъобразена скорост.

30

Васо

преди 8 години

Пък от снимката ясно се вижда, че това си е дефект още при изработването на мостовата греда. Имало си е пукнатина и неплътност на отливката. Вижда се и гола арматура извън тази пукнатина от която се е отлепило падналота парче бетон. Има си и съответната дирекция на пътното дето трябва да следи състоянието на мостовете. А тя не си върши работата. И понеже минавам често от там ще ви кажа, че пътното платно от горната страна на този мост е в окаяно състояние. Има нагъване и пропадане на асфалта.

29

Васо

преди 8 години

Обаче както обикновено казват от КАТ водача се е движил с несъобразена скорост. Малко по-бързо или малко по-бавно и това нямаше да се случи.

fallback