31

партиен член

преди 8 години

Това по нашите пътища не може да се случи.Защо не се изкаже Павлова тя е много компетентна, .Това е сценарий който иска да изопачи истината а тя е: Силен вятър (ураган) е повдигнал парчето от сметището на което разтоварват камионите и го е запратил под моста където велосипедист го настъпва и праща в стъклото на автомобил движещ се с несъобразена скорост.

30

Васо

преди 8 години

Пък от снимката ясно се вижда, че това си е дефект още при изработването на мостовата греда. Имало си е пукнатина и неплътност на отливката. Вижда се и гола арматура извън тази пукнатина от която се е отлепило падналота парче бетон. Има си и съответната дирекция на пътното дето трябва да следи състоянието на мостовете. А тя не си върши работата. И понеже минавам често от там ще ви кажа, че пътното платно от горната страна на този мост е в окаяно състояние. Има нагъване и пропадане на асфалта.

29

Васо

преди 8 години

Обаче както обикновено казват от КАТ водача се е движил с несъобразена скорост. Малко по-бързо или малко по-бавно и това нямаше да се случи.

28

Васо

преди 8 години

Ако властите и подопечните им структори отменят закона за земното притегляне такива неща няма да се случват.

27

1

преди 8 години

това е версията на внучка винеткова,вятъра издухал бетонното парче ,от камиона,и то влязло под моста.

26

бумеранг

преди 8 години

Тоз изкарал версията ще му кажа това.Вървим в дъжд много хора.Тряскам го в главата с моя.Той обвинява друг.Логично е.Толкоз хора с чадъри.Явно отгоре са опесъчавали с лопати брадчедите и случайно е имало парчета бетон в пясъка а.

25

щирлиц

преди 8 години

и аз като 22 залагам на това,че птица го е носила да строй гнездо-бункер.

24

Джедай Мастър

преди 8 години

Възможно е и Ботев да е бил с каска.

23

естествено

преди 8 години

Ама разбира се! Бетонното парче е изпаднало от камион и е подскочило при вида на приближаваща се кола с перфектен тайминг да падне върху и.

22

sante_dog

преди 8 години

Вариантите са няколко:1.Метеорит2. НЛО3. Шофьора си го е носил и сам го е метнал отгоре на колата си.4 Децата от Лифта са се борчкали и са откъртили парче бетон от кабинката.5. Парче от саелит6. Неукреен товр от неизвестен камион преминал по магистралата без никои да го забележи.Освен това потърпевшия е шофирал с несъобразена с пътната обстановка скорост - той кьорав ли е да не види падащия бетонв къс и да може да спре. КАТ да прати чое с ногозначителното "Ще пишем ли, или...?"

21

BGN

преди 8 години

А липсващото парче от ъгъла на виадукта е зрителна измама. Това са 3D графити !!!

20

КАТ

преди 8 години

Значи вината 100% е на шофьора! Не е могъл да реагира навреме и да избегне летящия бетонов къс. Причината да се случи това е ясна - несъобразена с пътните условия скорост.На един акт раздтояние е приключването на случая

19

Анонимен

преди 8 години

Абе не е от моста бе, Пътищата са ни перфектни без нито една пукнатина. Птица е носила бетона да си строи гнездо-бункер и го е изпуснала. Ясно е, че никой не носи вина. Просто мал шанс!

18

Бай Станко

преди 8 години

Толкова е елементарно решението-хващаш бай Пешо, от която и да е строителна бригада, водиш го при моста, даваш му парчето и той след 10 минути ще ти каже дали е оттам.Загуба на пари и време е да командироваш от София комисия от некадърници, които знаем как се назначават на топлите места.

17

Анонимен

преди 8 години

А В ТУНЕЛИТЕ ПОД ВЕЛИКО ТЪРНОВО ВИСЯТ 200 КИЛОГРАМОВИ ЛЕДЕНИ БЛОКОВЕ!АКО ПАДНАТ И УБИЯТ НЯКОГО КВО ЩЕ КАЖЕ ВИНЕТУТКА ПАЛАВА?ЧЕ Е ПАДНАЛО ЗАМРЪЗНАЛО Л***IНО ОТ САМОЛЕТ ЛИ?

16

Анонимен

преди 8 години

А възможно ли е да е метеорит от Марс? Или провокация от руската космическа програма?

15

Анонимен

преди 8 години

И да е паднало от камион означава че камионът има право да се движи по този мост .Бях свидел на това как пасна цял контейнер от камион върху пешеходна зона защото не е укрепен има ли наказание за това едва ли ,а в Европа има .

14

Трудовак

преди 8 години

Крайно време е този сайт да започне да наема грамотни хора, за д аняма такива "бетонЕни" недуразомения.

13

тцЪ

преди 8 години

Аха... в такъв случай тая армировка дето се вижда и с просто око, не от моста, ами е просто авангардно решение и най-новата тенденция в мостовото строителство... АПИ пак се оака и овъртя

12

Анонимен

преди 8 години

почнахме с партенките пак... нЕма такава държава