Снимка: Булфото
fallback

Над 50 автомобила са осъмнали с нарязани гуми около блоковете зад "Галакси" в Пловдив. Потърпевши масово сменят гумите си днес, след вандалската акция, съобщава Plovdiv24.bg, цитирани от Булфото.

"Предполагам, че е някой неадекватен посетител, излязъл от чалготеката, или ядосан съсед. Не знам какво да мисля, не ми се вярва да е акция на някоя от близките гумаджийници, но и това е възможно. Полицията да разследва", коментира потърпевш.

По следите е видно, че гумите са срязани с нож. На някои автомобили са срязани всички гуми, на други по една или две.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 8 години

Много пъти по булеваеди в града има пръснати стъкла от бутилки.Направо изсипани.И то рано сутрин.Вие си правете сметката кой може умишлено да ги пръска и да има полза от това.БУЛГАРИ.Това е.Заложено им е в кратуните.

17

Анонимен

преди 8 години

Това ще да е някой еколог или велосипедист ядосан от замърсения въздух. Гумаджиите имат постоянно работа. За какво са им неприятности.

16

Анонимен

преди 8 години

Прилича ми на акциите с палежите преди години. Не обвинявайте гумаджийниците, има още 5 милиона причини да нарежеш гумите на поредния ***. Изразявам пълна подкрепа за участвалите в акцията, стига собствениците на автомобилите да са си го заслужили.

fallback