18

Анонимен

преди 8 години

Много пъти по булеваеди в града има пръснати стъкла от бутилки.Направо изсипани.И то рано сутрин.Вие си правете сметката кой може умишлено да ги пръска и да има полза от това.БУЛГАРИ.Това е.Заложено им е в кратуните.

17

Анонимен

преди 8 години

Това ще да е някой еколог или велосипедист ядосан от замърсения въздух. Гумаджиите имат постоянно работа. За какво са им неприятности.

16

Анонимен

преди 8 години

Прилича ми на акциите с палежите преди години. Не обвинявайте гумаджийниците, има още 5 милиона причини да нарежеш гумите на поредния ***. Изразявам пълна подкрепа за участвалите в акцията, стига собствениците на автомобилите да са си го заслужили.

15

Анонимен

преди 8 години

izpraten ot garagite za smiana na gumi--platili sa na vandalite.

14

Анонимен

преди 8 години

Така провинциалистите си кзват "Добро утро"."Хубви" хора, няма що.

13

Ъ

преди 8 години

Че не си умен,не си..но и обиждаш всички гущери с ника си..Еволюционно гущерите са много нива над теб,като ти гледам писанията...психопатче си малко ти..

12

До умен гущер

преди 8 години

Ми стой си тогава в твойта кочинка ***!!! Ако повечето големи градове се доближаваха поне малко до Пловдив щеше да е добре! Айде ходи си грухти в твоята "образцова" *** и спри да пишеш ***!!!

11

Плевнелиев Пулев

преди 8 години

Продължавамe напред!!! С цел и посока....

10

razgradski pop

преди 8 години

супер акция...все съм мечтал за такова нещо...браво...

9

Тео

преди 8 години

Съвсем сериозни съветвам живущите в този блок да наблюдават. Същото се случи и при мен във Варна, само че тогава бяха 5 коли и след като хората си купиха нови гуми този изр од пак ги наряза. Интересното беше, че полицията го хвана, но всичко се потули - оттогава никой не реже гуми, но и не казаха кой е героят. Явно беше някой съсед и ченгетата не искаха да си имат взимане-даване с трупове из махалата.

8

Жан Габен

преди 8 години

Близкия сервиз за гуми снощи явно е докарал 2 буса с гуми втора употреба от Италия на цена от 1 евро бройката и трябва да се продадат на цена от 30 кинта бройката, нема начин. Бързи кинти брат....

7

А сега де

преди 8 години

Александър Попов пише"над 50 коли..."Колежката му Мария Нестерова пише "40 коли..."Не разбрах - в Пловдив 90 коли ли са с нарязани гуми, или колегитесе надцакват?

6

Анонимен

преди 8 години

Ми хайде най-първо проверка на близкия сервиз за гуми!

5

Шаран_БГ

преди 8 години

Ще ги хванат! При такъв голям брой не може да е един дивак. Поне са двама. Единият все ще се похвали някога някъде ! Най-бързо ще ги закопчеят, ако са имали щастието да срежат гумите на висш полицейски служител! Да пробиеш със шило на "любим" човек гумите, като че ли го проумявам. Ама да унищожиш на толкова непознати хора имуществото..... колко ли трябва да носиш на бой?

4

Пепи

преди 8 години

Малко са.Иначе е добра идеята.Особено за тия *** дето паркират на пешеходните алеи и по малките градини.

3

Куманиз

преди 8 години

ББ и ЦЦ са отворили нова гумаджийница в района, ха ха ха. Може и някой Деформаторския блок да е, Моската изглежда подходящ, вижте му погледа само!

2

Анонимен

преди 8 години

Тежък месец е януари - нема паре - едни режат гуми, други обират банки.

1

ha ha

преди 8 години

гумаджийниците в раьона нещо си търсят клиенти