fallback

Общ преглед

Пожарникари извадиха телата на момчето и момичето от смачкания автомобил, които загинаха тази вечер в Пловдив. Те ще бъдат откарани за аутопсия в Съдебна медицина.

Двамата са пътували от район „Тракия” към Сточна гара, когато автомобилът им излиза от пътя, минава през автобусната спирка, забива се в билборд и се усуква около него.

Oще по темата

"Ударът беше много силен, чух трясък и когато излязох, видях тази касапница", разказа пред Dnes.bg човек от района.

На място пристигнаха приятели на загиналите, които са в шок от случилото се. Има осем патрулни автомобила, екип на пожарната, аварийно-спасителен екип.

Дясната лента на пътя, по който се е движил автомобила, е заледена. Вероятно колата е поднесла, а водачът е изгубил контрол и мерцедесът е изхвърчал на тротоара.

Жертвите са млади момче и момиче на възраст около 20 години. Наложи се пожарникари да режат ламарините, за да извадят телата на загиналите. Части от автомобила и от спирката има в продължение на 100 метра по пътното платно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

боц

преди 8 години

18 годишен, а вече кара Мерцедес!Без коментар!!!

72

Анонимен

преди 8 години

*** колкото си искаш. Когато бях на 18г трябваше да ходим от ВТ до Свищ. Той кара, момичето до него,а аз зад нея. Почна да я настъпва и му викам намали,а той:Спокоооо,аз пак намали бе ще ни спрат, той:ще им дам 10лева, пак намали бе,той:брато аз карам от 6години, и така 10ина пъти и на един продълговат ляв колата 3пъти през таван.Той със счупен крак и ключица, тя с ръка и ребра аз по чудо със синина на бедрото.Никой нищо не слуша даже и да им го повтаряш те си знаят тяхната. Жалко за момичето

71

.....

преди 8 години

Хубаво че не са загинали пешеходци.Язък за наркоманчето.

fallback