73

боц

преди 8 години

18 годишен, а вече кара Мерцедес!Без коментар!!!

72

Анонимен

преди 8 години

*** колкото си искаш. Когато бях на 18г трябваше да ходим от ВТ до Свищ. Той кара, момичето до него,а аз зад нея. Почна да я настъпва и му викам намали,а той:Спокоооо,аз пак намали бе ще ни спрат, той:ще им дам 10лева, пак намали бе,той:брато аз карам от 6години, и така 10ина пъти и на един продълговат ляв колата 3пъти през таван.Той със счупен крак и ключица, тя с ръка и ребра аз по чудо със синина на бедрото.Никой нищо не слуша даже и да им го повтаряш те си знаят тяхната. Жалко за момичето

71

.....

преди 8 години

Хубаво че не са загинали пешеходци.Язък за наркоманчето.

70

Анонимен

преди 8 години

Не е хубаво да се говори лошо за умрели хора, но съм сигурен, че вече всички имаме изграден образ в главата за това какъв човек е било момчето и момичето.

69

Анонимен

преди 8 години

Да живей Давин!

68

бат Здравко

преди 8 години

Художник, ти какво предлагаш вместо демокрация?!! Диктатура ли? Лошото е, че това при нас е полудемокрация и за това сме на този хал!

67

Анонимен

преди 8 години

Хора, пуснете си един краш тест на автомобил, с 50 километра се удря и то само 1/4 от предницата закача бетонния блок, сблъсъкът е шокиращ. Толкова е силен ударът за автомобила, стъкла, ламарини, телата как реагират... На мен ми подейства много отрезвяващо, защото е лесно да натискаме газта

66

до 74

преди 8 години

И аз всекидневно се сбльсквам с такива неща, но това не ме прави полицай. Предотвратяването на такива неща те прави полицвй

65

Грозната истина

преди 8 години

Съжалявам и за двамата. Добре е, че не са отнесли още някой с тях. Но най-вече съжалявам за момичето, защото на тази възраст тя е била бъдеща майка, която ако Бог беше решил щеше да отгледа още българчета. Сега заради безрасъдството на един младеж се зачерниха много животи. Дано семействата имат сили да преодолеят мъката!

64

художника

преди 8 години

Имаше една реклама:Добрите момчета правят каквото трябва,а лошите- каквото си искат.....А това тук е вследствие на цялата чалга и и рекламна помия в БГ, която ни залива чрез медиите.Родителите пък Бачкат на по 2-3 места и все нямат време за децата си, и всичко това заради тъй скъпата ни "ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА"

63

Гост

преди 8 години

Един *** в квартала по цяла нощ пили гуми по улиците. Казах на патрулкаджиите и единия ми отговори, че не виждал следи от гуми. Махнах с ръка и им казах -Дано не утрепе някой невинен, иначе Ние го чакаме час по-скоро да се пребие и ***! Ама на вас да ви тежи на съвесста- с 20-те заплати. Пфу!

62

Анонимен

преди 8 години

Чалгата разврати младежта.

61

Анонимен

преди 8 години

интересно кой от двамата е починал първи

60

Анонимен

преди 8 години

Аз съм започнал от Лада и Вартбург и съм стигнал до Д+Е, и да ми обяснява някой колко прекрасно и лесно било задното предаване на лед, да имате много здраве. От две седмици гледам как разни бабаити се излагат с БМВ-та и Мерцедеси по уличките. Мен щеше да ме е срам да се кача на SLK и да буксувам като безпомощно теле и да чакам клошарите да приключат с кофите за ***, за да ме избутат.

59

загрижен

преди 8 години

Дано вкарат изпитателен срок за млади шофьори. 2-3 години примерно, а при най-малкото нарушение, балтия! Много рестриктивна мярка, но жизнено необходима, за да опазим себе си, близките си и всички участници в движението на пътя. Съболезнования за опечалените родители!

58

Анонимен

преди 8 години

Дрогата не прощава на никого!

57

баба Ивана

преди 8 години

Карай бясно на червенооо,напръй за меня нещо уткаченууу..

56

:(

преди 8 години

Съболезнования на родителите!! Но и те носят вина за тази касапница. А и книжките на нарушителите по често трябва да са на трупчета!!

55

71

преди 8 години

71 е най-компетентния шофер пубер...слушайте и се учете....на майсторълк зад геврека....

54

Момиче

преди 8 години

Това ми напомня когато и аз бях на тези години и момчетата около мен взимаха книжки. И понеже съм момиче - трябва да се 'покажат'. Не понасях когато излизахме и бяхме с кола, защото бяха адски некадърни шофьори (всичките!!), но това не им пречеше да дават газ като за световно, ръчни и т.н. Не се интересуваха когато им казвах да намалят. В крайна сметка спрях да се возя в чужди коли. Живота е един.