Снимка: Facebook
fallback

Издирваният 17 дни и впоследствие намерен мъртъв на 4 октомври в подножието на Младежкия хълм в Пловдив пловдивски студент Момчил Семерджиев е бил дрогиран. Пробите са показали и наличие на халюциногенни гъби в тялото му, съобщава "24 часа", позовавайки се на съдебни медици.

Преди два месеца експертизата, извършена в Института по криминалистика в София показа, че Момчил не е употребил дрога.

Oще по темата

Халюциногенните гъби предизвикват пълна неадекватност и липса на каквато и да било ориентация. По тази причина и Момчил се е озовал на стръмните скали на Младежкия хълм в града след 1:30 ч през нощта срещу 19 септември.

Преди това той се е чул с брат си Явор, че се намира пред блока им в кв. "Кючук Париж" след разходка с приятели на друго тепе - Бунарджика. Според запознати именно там студентът от Техническия университет се надрусал.

17 дни от младежа нямаше следа. Трупът му бе открит от случайни минувачи.

Според криминалистите той е полетял от 30 м височина и е издъхнал веднага. По тялото му не бяха открити следи от насилие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Я гледай....

преди 8 години

Не разбирам защо трябва да се напишат 23 коментари с най различни *** версии.Човекът е решил да скочи и това си е негово решение.Какво ни интересува нас какви са му подбудите?Или тръбва да се опражняваме в словоблудство?

19

psilocybe ovoideocys

преди 8 години

Естествено тъпият журналист като най-адекватен в тази област, обвинява не каква да е дрога ами ГЪБАТА(С КАПСЛОК ЗАЩОТО ГЪБАТА НЕ Е РАСТЕНИЕ, НИТО ЖИВОТНО). Вероятността да е бил бутнат от някого според ЖУРНАЛИСТА и КРИМИНАЛНА е нищожна. Пффф(като партизански фронт). ЖУРНАЛИСТа манипулира историята, а на бедния българин не му трябва много за да повярва. А българинът, смазан от работа и с изпит мозък, щом се прибере у дома, излива ''съдържимото'' на нервните си окончания върху близки, приятели ..

18

ПСИЛОЦИБИН КУБЕНСИС

преди 8 години

Стигам до поредното заключение, че статии се пишат без капчица ток да се провежда между ушите на тъпите журналисти. Цитирам ''По тази причина и Момчил се е озовал на стръмните скали на Младежкия хълм в града след 1:30 ч през нощта срещу 19 септември.'' ''Според криминалистите той е полетял от 30 м височина и е издъхнал веднага. По тялото му не бяха открити следи от насилие.'' След 30 м падане едва ли ще могат да се разграничат следите от директно насилие и травмите след падането.

fallback