Кадър: Нова тв
fallback

Привърженици, кандидати за общински съветници, кандидат кметове с часове тази нощ се обвиняваха в купуване на гласове, саморазправа, а обидите валяха една след друга.

До напрежението в село Змеица, Доспатско, се стигна след сигнал на една от партиите, че техни опоненти купуват гласове в селото.

Те блокират съперниците си в една от сградите. Блокираните на свой ред се обаждат на свои привърженици. Така блокиращите се превръщат в блокирани в продължение на пет часа, съобщи Нова тв.

Всички отричат да са купували гласове. Сред блокираните бе и председателят на общинската избирателна комисия.

Кордон полицаи трябваше да раздели двете групи. От МВР съобщиха, че не са открили данни за купуване на гласове в селото.

Няма пострадали и задържани при среднощната политическа сцена в Змейца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

До Ястреба (2)

преди 8 години

Всички дивотии, които съсипаха държавността ни, се случиха в периода 1944-1989 г.Но точно през този период вие получихте доста привилегии, не го забравяй. Така нареченият Възродителен процес беше само една неудачна брънка в нанизаните като броеница предимства, които се даваха на малцинствата.

18

До Ястреба (1)

преди 8 години

До Ястреб Османлията (8)За твое севедние, средновековна България е фактор в европейската история. Чети английска,немска, френска историческа книжнина и ще се убедиш. Не ти препоръчвам източноевропейска, защото тя дълго време беше конюнктурна.Слез 1878 г., строителите на модерната българска държава се ръководят от най-добрите световни образци. Затова, по ръст на заплатите и по евтини храни, ние се класираме веднага след Германия и Великобритания - всички останали европейци са след нас.

17

Кукувица

преди 8 години

Сетих се за един стар виц. - Как да се отървем от пи4и въшки? Забъркваме счукана тухла с мастика и намазваме заразеното място. Въшките се напиват с мастика и се избиват едни-други с тухли.

fallback