Снимка: bTV
fallback

Роднини на 3-годишната Даниела, която беше убита на място от кола в неделя вечерта в сливенския квартал "Речица", заплашват шофьора с линч, ако дори стъпи в квартала.

Пред bTV роднини на детето обявиха, че искат доживотен затвор за 25-годишният мъж.

Oще по темата

От полицията вчера обявиха, че шофьорът е бил без книжка, а дрегерът е отчел положителна проба за алкохол. Той е с условна присъда за шофиране без книжка и е в изпитателен срок. Инцидентът с Даниела е станал именно по време на изпитателния му срок.

След като е ударил детето се е опитал да избяга. Хора от квартала разказват, че често виждали същия вода да кара бързо. Обаждали се и в полицията, за да вземат от там някакви мерки.

Сестрата на Даниела беше без думи. 3-годишното дете е издъхнало в ръцете ѝ. Момичето е видяло как колата на пияния шофьор ударила сестричката ѝ. "Ами, уби я, какво да ви кажа", едвам промълвя момичето.

Майки на деца от квартала настояват за поставянето на легнали полицаи в района, тъй като е практика в правата отсечка, която минава покрай къщите, колите да се засилват.

"От кмета искаме постоянно полицейско присъствие в квартале, да ги хванат тези Шумахеровци, които бръмчат всяка вечер. Не само да ни търсят по избори и да правят банкети", призова жител на "Речица".

Други разказват, че пияният шофьор е единственият, който кара така бясно. Наскоро бил ударил и куче, заради бързата скорост. "Откакто я убиха, вече много се страхуваме", споделиха майки.

Днес прокуратурата ще се произнесе дали шофьорът ще остане с мярка задържане под стража. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Мен

преди 8 години

Не обиждайте сапунерките

13

Анонимен

преди 8 години

Едно време беше практика да ги хвърлят под колите за обезщетение. Явно не са преценили скоростта. Нищо..те са го преценили на 2-3 деца едно, че ще е фира. За неколко десетки хиляди за съществата от маалата си е направо далавера.

12

Анонимен

преди 8 години

Ауу,тия ток немат,а на солариум ходят

fallback