Снимка: Нова телевизия
fallback

Жестока катастрофа между два автомобила стана във вторник сутрин на главен път Е-79.

На разклона за Ловеч двете превозни средства се ударили челно, съобщи ”Нова телевизия”.

След сблъсъка всички пътници бяха живи, но четирима от тях бяха ранени и в много тежко състояние.

По-късно "Дарик" съобщи, че един от ранените е починал, а останалите трима са с опасност за живота.

Единият автомобил е собственост на фотограф от Информационна агенция БГНЕС, който също е сред ранените.

Около час след инцидента журналистите от БГНЕС обявиха, че спират работа за деня. В съобщението на агенцията се казва, че при катастрофата са ранени "техни колеги".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 27Причината не е КАТ. Причината е нашата ужасяваща простащина, незачитането на живота на другия, отвратителното самочувствие на ***, вчера излязъл от сламеника с бълхите, продал изгодна земя и се настанил в мощно возило, което не само, че не умее да управлява, но не знае къде са спирачките, наркоманията и алкохолът, с които се перчи безотговорната гад, комплексарството, безумието и, за жалост, психическите нарушения. за които ние не искаме да признаем - уличаващо е за 25 г.

23

Анонимен

преди 8 години

Елате да видите, с каква скорост се кара по ул. Република в район "Надежда". Как като на рали летят и джипове и трошки по междублокови улици. Застанете 10-20 минути около 9-10 ч, после около 12-14 ч. и привечер към 16-19 ч. и се порадвайте как двупосочно фучат бабаитски коли по 200 м. междублокова уличка "Гуслари" (опираща в две училища, пред детска площадка и със задръстени от коли тротоари) в кв."Толстой", и как по съседната "Елов дол" с 200 децибела обикалят редовно "герои". Чакаме ли нещо?

22

Ели

преди 8 години

Аз когато шофирам със съобразена скорост според ограниченията съм принудена постоятта да търпят коли "дишащи ми зад врата". Масово ограниченията не означават нищо: дали "сопата" не е достатъчна като наказание или просто хората нямат култувата да се съобразяват.

fallback