24

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 27Причината не е КАТ. Причината е нашата ужасяваща простащина, незачитането на живота на другия, отвратителното самочувствие на ***, вчера излязъл от сламеника с бълхите, продал изгодна земя и се настанил в мощно возило, което не само, че не умее да управлява, но не знае къде са спирачките, наркоманията и алкохолът, с които се перчи безотговорната гад, комплексарството, безумието и, за жалост, психическите нарушения. за които ние не искаме да признаем - уличаващо е за 25 г.

23

Анонимен

преди 8 години

Елате да видите, с каква скорост се кара по ул. Република в район "Надежда". Как като на рали летят и джипове и трошки по междублокови улици. Застанете 10-20 минути около 9-10 ч, после около 12-14 ч. и привечер към 16-19 ч. и се порадвайте как двупосочно фучат бабаитски коли по 200 м. междублокова уличка "Гуслари" (опираща в две училища, пред детска площадка и със задръстени от коли тротоари) в кв."Толстой", и как по съседната "Елов дол" с 200 децибела обикалят редовно "герои". Чакаме ли нещо?

22

Ели

преди 8 години

Аз когато шофирам със съобразена скорост според ограниченията съм принудена постоятта да търпят коли "дишащи ми зад врата". Масово ограниченията не означават нищо: дали "сопата" не е достатъчна като наказание или просто хората нямат култувата да се съобразяват.

21

НФБ

преди 8 години

До bluesky1Карат като луди...отиваш в Гърция ..Няма да видиш полицай но толкова катастрофи няма..ние сме селяни..нямаме култура..все искаме да се доказваме. .все бързаме..за къде..за ОНЯ СВЯТ....

20

Анонимен

преди 8 години

Правилата не се спазват, защото КАТ не работи. Хайде да различаваме причината от следствието!

19

Анонимен

преди 8 години

До bluesky1:Съжалявам, но всеки, който твърди, че маркировката на пътищата в България е адекватна, явно не е пътувал достатъчно в други страни извън страната ни. Дори най-новите пътища, открити наскоро в България, са на светлинни години като качество на маркировката от която и да е друга страна в Европейския Съюз. Дори разходка с кола до "бедната" гърция би доказала мнението ми, да не говорим за пътищата в страни като Белгия, Холандия, Англия и т.н.

18

bluesky1

преди 8 години

До 24 Няма ли някой на такива като теб да им каже, че основната причина за катастрофите по пътищата е тоталното неспазване на каквито и да е правила, наглостта и самонадеяността... Ако пътя е лош...ще караш бавно, точка! Все пак погледни снимката...маркировката е чудесна, както и настилката....

17

Анонимен

преди 8 години

А няма ли, най-накрая, някой да се сети да напише, че караме по най-лошите пътища, с най-лошата маркировка в Европа, и че това е основната причина всеки ден да стават толкова много катастрофи?

16

Гост

преди 8 години

Като гледам положението на колите и надписа на едната от тях - значи "журналистите" са виновниците за катастрофата. Това, че не се споменава кой е виновен само затвърждава моето мнение. Но как ще се напише, че журналист е виновен!

15

Анонимен

преди 8 години

Дават ли си сметка тези които причиняват такива катастрофи, колко мъка причиняват и колко щети понася държавата, семействата на убитите и ранените? Стотици хиляди заради един ***!!! Колко от ранените ще се възстановят, колко средства лично ще плащат за здраве, ако имат разбира се. Съдилища, експертизи, дела, адвокати, много пари, застраховки, материални загуби, душевни кризи, лишаване от бъдеще... И всичко заради един ***!!!

14

Анонимен

преди 8 години

Често пътувам по този път. Красиво е, чудесна природа. След магистралата на места не е лош, на места лош. Тесен е. Всеки го знае. Ако караш нормално, около 100, скоростта е добра, така се движи и колоната. Повече е опасно. Но има от София и Варна с мощни коли които създават опасни ситуации. Изпреварват безумно, залепват се за теб на 2 метра и притискат. Колко по-бързо ще пристигнат? С около 15 минути. Заслужава ли си да умреш или убиеш някого за 15 минути? Но за това трябват възпитание, култура.

13

ххх

преди 8 години

Яяя, какви коли карат ! Ето това остава от крадените пари - купчина желязо !

12

Анонимен

преди 8 години

Това е от внимателното шофиране,светенето със късите светлини и още нещо........

11

Анонимен

преди 8 години

Простотията, нашенската особено, води до всякакви нещастия, включително и смърт на съвсем невинни хора. Бай Тошо в онова скапано време не продаваше книжки! Курсовете бяха по 6 меесеца и цедката ужасна! Милост нямаше към некадърните. Сега лос гаджалос, лос амуджос, пазаруват на килограм книжки, веднага по едно БМВ и газ до тенекията. Да не те срещат само по пътя!

10

Анонимен

преди 8 години

Така става когато се изпреварва на завой и няма видимост!!! Самочувствие без покритие. Едшн загинал и тежко ранени. За да се прави някой на велик Фитипалди сега колко семейства ще страдат? Пълно е с *** по шосетата. Този който я е причинил да му резнат топките.

9

Хай Буй

преди 8 години

До 12Линията е прекъсната гледано в посоката на снимката, а не двойна непрекъсната. Просто снимката е изрязана и интервалите не личат. А че са карали като *** - съгласен съм

8

Анонимен

преди 8 години

Главен път I-4 .

7

Анонимен

преди 8 години

Като видя баничарка на пътя - настръхвам. Особено ако е с табели СА.Значи *** в случая е предприел изпреварване на 2-на непрекъсната линия, за да се праснат челно.

6

?

преди 8 години

Главен път Е79 е Видин, София, Благоевград. Разклонът за Ловеч е на околовръстното на София. Това ли ви е инфото ?

5

Men

преди 8 години

До АнонименНай-големите селяни са родени в София.