Снимка: архив, Булфото
fallback

Моторист загина на магистрала Тракия в района на Ихтиман. Това съобщиха от МВР, цитирани от Агенция "Фокус".

Катастрофата е станала на 15-и километър на магистралата в посока София. Мотористът вероятно е изгубил контрол над машината.

От Агенция пътна инфраструктура съобщават, че движението в района е затруднено заради инцидента. АПИ съветна шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

Движението в района се регулира от пътна полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Иво

преди 8 години

До Стела Значи и аз пътувам всеки ден минах от там по време на инцидента и са като се замисля беше ударен десния калник на аудито на шалварите вадете си изводи кой виновен кой не но както има и щофьори на автомобили които не внимават особено тия гастербайтери така на няколко пъти мотористи ме заобикалят каточели играят на телевизиона и игра без да мога да реагирам има и страшни *** мотористи

18

Миро

преди 8 години

И ние минахме където беше инцидента, много жалко за моториста.Внимавайте като карате.

17

Тихомир

преди 8 години

Искам да попитам, понеже и аз минах оттам дали наистина е паднал сам както се твърди, как така мина без проблем покрай българските коли, а точно при турските стана проблем.Когато минах покрай тях имах силно вътрешно усещане, че тези с шалварите и забрадките които най невъзмутимо пиеха минерална вода покрай колата имат някакво отношение.Ако има някой свидетел , нека да даде показания и ако тези са виновни не трябва да се измъкват.Жалко за младия човек, който си отиде нелепо.

fallback