19

Иво

преди 8 години

До Стела Значи и аз пътувам всеки ден минах от там по време на инцидента и са като се замисля беше ударен десния калник на аудито на шалварите вадете си изводи кой виновен кой не но както има и щофьори на автомобили които не внимават особено тия гастербайтери така на няколко пъти мотористи ме заобикалят каточели играят на телевизиона и игра без да мога да реагирам има и страшни *** мотористи

18

Миро

преди 8 години

И ние минахме където беше инцидента, много жалко за моториста.Внимавайте като карате.

17

Тихомир

преди 8 години

Искам да попитам, понеже и аз минах оттам дали наистина е паднал сам както се твърди, как така мина без проблем покрай българските коли, а точно при турските стана проблем.Когато минах покрай тях имах силно вътрешно усещане, че тези с шалварите и забрадките които най невъзмутимо пиеха минерална вода покрай колата имат някакво отношение.Ако има някой свидетел , нека да даде показания и ако тези са виновни не трябва да се измъкват.Жалко за младия човек, който си отиде нелепо.

16

Стела

преди 8 години

Направо не можах да повярвам,като днес ми поднесоха тази новина за моториста. :'(

15

Анонимен

преди 8 години

Изгубил е контрол на мозъка си

14

Турците го бутнаха

преди 8 години

Анонимен

13

VW PASSAT

преди 8 години

И аз минах оттам. Видях сивата катастрофирала кола в която стоеше жена до шофьорското място и не Излизаше навън. Малко по-надолу видях и раничката на моториста. След това и него - Тялото му лежеше на асфалта а дрехите и каската му бяха изподрани. Моторът му беше на около 100-200м след него спрял до мантинелата. Имаше доста голям трафик на коли гастербайтери. Свършиха високите скорости за теб, Почивай в мир човече!

12

АТАКИСТ

преди 8 години

Преди 5 месеца се прибирах от Бургас към Варна от Приселци по магистралата която е 8 км нощно време. Карах си колата със 150 някъде и виждам как в огледалото ми идва някаква светлинм. Профуча светлината край мен- беше пистак, след него друг пистак.-гонеха се.Тия ненормалци на тия завои долу караха с поне 250 км/ч.

11

Анонимен

преди 8 години

За съжаление поредният от ,,Бързи и яростни.... ,,Бензин в кръвта ,,........адреналин и тем подобни глупости .Не мога да се повлияя от такива щуротии след като съм,, пилил,,вериги . Тоест ,карал съм -,,зверски ,,танк и оттук нататък подобни безумия са незначителни за всеки който е пилил вериги .Просто тръпката е несравнима , а и най-важното беше не само чалъмите, доколкото можехме да ги правим с танковете ,но и ЖИВОТА -ОСОБЕННО НА ДРУГАРИТЕ НИ ВОИНИЦИ .ЖИВОТА НИ БЕШЕ НАЙ ВАЖЕН.И СЛАВА БОГУ

10

Makro

преди 8 години

До АнонименAбе бързо си караше ... ( ясно, че въпроса е риторичен)

9

Makro

преди 8 години

И мотора беше червена Ямаха според мен

8

Makro

преди 8 години

Моториста ме настигна и задмина , а аз се движех с около 145 км( да съм под радара), вероятно караше с 180 движех се в лява лента и му направих път. Наистина движението беше много натоварено и лично аз предполагам , че някой от гастерабйтерите го е засякъл или ударил и отхвърлил в тойотата в средната лента -КАТ ще кажат .А мотора беше поне на 200 метра .Бог да го прости!

7

Анонимен

преди 8 години

И ние минахме от там, сигурно минути след като е станало, още ми е в зъзнанието, и колко сълзи излях (нали съм си жена). Живота на семейството на моториста и на този с колата са сасипани за винаги, заради една секунда в която нещо се е объркало! Hе знам какво точно е станало, но е ужастно, защо всички продължават да карат като луди, с луда скорост в ляата лента, в дясната с 90, и защо за бога някои се спират в аварийната лента да пикат или да пушат...?

6

Анонимен

преди 8 години

минах оттам, когато току що беше дошла полиция, още нямаше линейка. Още не бяха покрили клетника.... мотора му беше на 100 м... Днес трафикът беше ужасно натоварен в посока софия - много наши и много германски регистрации с *** пътници. До мястото на инцидента всички хвърчаха със 150+. А след покъртителната гледка се образува една средна колона с макс 120. Подобни гледки превъзвитават, уви за кратко и на жестока цена.

5

Анонимен

преди 8 години

Катастрофата е след вакарел в посока София, на един от мостовете. Там днес течаха ремонтни работи по мантинелата, има мобилен знак, светещ на ремърке и след 5 метра кран. Нацелването на знака поставен в лява лента си е тотална щета и със сто и десет. ..

4

Анонимен

преди 8 години

до 7Аз ви разбирам вас шофьорите на тези чисто нови бусове където колкото му дадеш газ толкова поддържа. Наистина Пежо боксер от 2014-та година направи машина за превози. На 400 хиляди е вече моя боксер от 2012 същата версия и пак го карам с 140-150 средна скорост по Тракия с 2,8 тона стока-забележи. На този бус му дават 1,5 товар..аз го карам с 2,8 тона стока и гоня 130 по баира нагоре на Тракия. Това наистина е велика машина!

3

Анонимен

преди 8 години

Мотористите са едни от най-недисциплинарите водачи по мое мнение. Нагледал съм се на такива. Веки път им чудя на акъла с каква лекота рискуват живота си, при условие че са сред най-уязвимите на пътя след пешеходците и велосипедистите. Не "Пазете мотористите", а "Пазете се от мотористите". Който е решил, че е безсмъртен нищо не го спасява.

2

Един моторист

преди 8 години

Мотористите просто обичат да карат на две гуми и да се наслаждават на усещането. Не всички мотористи карат неразумно. Много пъти шоферите са виновни за злополуките с мотористи. Инцидентите с леки коли са много повече от тези с мотористите. Моля бъдете толерантни на пътя не всички сме състезатели

1

Анонимен

преди 8 години

Аз постоянно се движа с мой колега който кара бус пежо. От 1 годинасе движа с него по магистрала Хемус и Тракия. Досега нито един инцидент. Средна скорост по магистралите 150 км/ч. Буса е Пежо боксер 3 кубика 180 конски сили. Искам да кажа друго, че този дизелак може на 2800 оборота да мърка и да е в съвсем нормален работен режим, но когато изпреварим някой комплексар с някое ауди или мерцедес, той ни изпреварва не защото си кара с такава скорост, а защото ни изпреварва да ни покаже комплекса