Снимка: Reuters, архив
fallback

По заповед на министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова, сили на Дирекция "Жандармерия" със съответната специализирана техника и снаряжение от утре ще бъдат придадени към състава на РДГП-Елхово, съобщиха от МВР.

Жандармеристите ще се включат в специализираната полицейска операция, за да помогнат на граничарите при охраната на границата ни с Турция.

Преди два дни жива сила и военна техника на Българската армия се разположи на граничните ни пунктове с Македония като превантивна мярка срещу бежанската вълна, която залива западната ни съседка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

BG

преди 8 години

Аз предлагам да вземем да командироваме и няколко детски учителки за подкрепа на полицията, армията и жандармерията :))) От една камара фуражки които по цял ден лежат по поделенията командироваха 20 човека !!!! да пазаят границата и си представям тези 20 фуражки какво точно правят и какви командировачни получават на наш гръб !!!

17

Безродни душици

преди 8 години

До АнонименСега са 35 000 - 40 000 и се чудя : - КЪДЕ СА ТИЯ ХОРА И КАКВО ПРАВЯТ , ЧЕ И ЗАПЛАТИ ПОЛУЧАВАТ ? Жандармерията няма работа по границата. Това са бившите вътрешни войски , създадени за реагиране при проблеми във вътрешността на страната. А такива постоянно има. Но какво да очаква човек от еди социолог за министър на МВР . Щом на времето промениха и закона , за да може един сладкар със средно образование да стане министър на спорта , тая държава няма да я бъде. Жалко , но факт!

16

Анонимен

преди 8 години

Абе днес има някаква кампания във всички форуми се говори анти Борисов...*** нещо са се засилили маи...какво ли кроят??

fallback