18

BG

преди 8 години

Аз предлагам да вземем да командироваме и няколко детски учителки за подкрепа на полицията, армията и жандармерията :))) От една камара фуражки които по цял ден лежат по поделенията командироваха 20 човека !!!! да пазаят границата и си представям тези 20 фуражки какво точно правят и какви командировачни получават на наш гръб !!!

17

Безродни душици

преди 8 години

До АнонименСега са 35 000 - 40 000 и се чудя : - КЪДЕ СА ТИЯ ХОРА И КАКВО ПРАВЯТ , ЧЕ И ЗАПЛАТИ ПОЛУЧАВАТ ? Жандармерията няма работа по границата. Това са бившите вътрешни войски , създадени за реагиране при проблеми във вътрешността на страната. А такива постоянно има. Но какво да очаква човек от еди социолог за министър на МВР . Щом на времето промениха и закона , за да може един сладкар със средно образование да стане министър на спорта , тая държава няма да я бъде. Жалко , но факт!

16

Анонимен

преди 8 години

Абе днес има някаква кампания във всички форуми се говори анти Борисов...*** нещо са се засилили маи...какво ли кроят??

15

муспи

преди 8 години

Не това е начина, а куршум от снайперка в темето на тиквата.

14

Тихомир Томов

преди 8 години

До непукист Пропусна да споменеш кучето от Перник с телешките пържолки

13

Тихомир Томов

преди 8 години

Наскоро създадената " ГЕРБ граничари " ще поемат пълния контрол по опасните направления !

12

Анонимен

преди 8 години

До 1990г.-над 2500 души-войска охраняваха Гръцко-турската граница!:-)Откъде ли е имало пари за издръжка?!:-):-)Сега сме "разгащени" отвсякъде...:-):-)Ако не беше тъжно-щеше да е смешно!

11

До Румбо

преди 8 години

Още по удачен вариант от недалечното минало просто се засаждат няколко стотин хиляди противопехотни мини по границата, /както до преди 2-3 десетилетия/ и около тях сами ще избуят бодливи храсти с течение на времето

10

Румбо

преди 8 години

От мен една идея за екологична ограда по границата-засажда се 100 метра полоса с кара-челия(много бодливи тръни,научното име не го знам).За 2 години става напълно непроходимо.Ще кажете 2 години е много време.Много е,ама проблема с "бежанците" няма да се реши скоро,а може би никога.

9

Анонимен

преди 8 години

Ти, Зико, сигурно само дъщери си имаш! Щом искаш да се възстанови наборната служба, започни от себе си - наеми се като доброволец - резервист да пазиш границите ни :)

8

Анонимен

преди 8 години

Много добре! Имаме национален надпартиен проблем - не е редно да се плюем по партийна принадлежност и симпатизиране.

7

зико

преди 8 години

Вместо да се ангажират армия "защото е кът" и жандармерия, не е ли по редно да се възстановят гранични войски. Няма по сигурно от наборната служба.

6

Усвояваме средства -

преди 8 години

"Преди два дни жива сила и военна техника на Българската армия се разположи на граничните ни пунктове с Македония като превантивна мярка срещу бежанската вълна, която залива западната ни съседка." - разбирай един джип с 5 войничета... има снимка в нета!!! Добре, че даже и бежанците разбраха, че при Винету и #КОЙ не се живее и вече не искат дори да преминават през нас..

5

Ники

преди 8 години

Абе кво се разбързаха всички специални сили и части за охраната на границата, нали Бъчаварова и Митов само преди няколко дни ни убеждаваха колко спокойно и сигурно е на границата, как любимото правителство е взело всички мерки и е осигурило спокойствието на българските граждани и най-вече на външната граница на ЕС. Е ся остана само да командироват и от НСО, те нали вече имат и полицейски правомощия, ама сирийците и пакистанците дали ще им правят път при поредния важен ескорт ??????????

4

непукист

преди 8 години

Алоооо граница не се пази с армия и жандармерия ,а с обучени граничари и подходяща техника. Явно това нещо наречено правителство няма друг ресурс и върши поредната глупост остава накрая да изпрати и горските пък кой знае те може да се справят най-добре.

3

Анонимен

преди 8 години

КАКВО ПАЗИТЕ БЕ? ЗНАЕТЕ ЛИ КАК СЕ ПАЗИ ГРАНИЦА? ЗНАЕТЕ АМА НА БАБА ВИ ХУРКАТА? 2 ГОДИНИ И 3 МЕСЕЦА СЪМ БИЛ НА БРАЗДАТА В ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ С АВТОМАТА И КУЧЕТО. ЗНАЕТЕ ЛИ НА КАКВО СЕ КАЗВА ГРАНИЧАРСКО КУЧЕ?. ЗНАЕТЕ АМА ДРУГИЯТ ПЪТ. ЗНАЕТЕ ЛИ НА КАКВО СЕ КАЗВА ЗАСТАВА? ЗНАЕТЕ ЛИ КАК СЕ ДАВА НАРЯД? ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е КЛЬОН А БРАЗДА А МРЕЖА И ТО ИСТИНСКА МРЕЖА НАД КОЯТО И ПИЛЕ НЕМОЖЕ ДА ПРЕХВРЪКНЕ КАМО ЛИ ПО ЗЕМЯТА ДА МИНЕ. ГОЛЕМИ ГРАНИЧАРИ СТЕ ДА ВИ КАЧАТ НА РАМО ДА НЕ ОДИТЕ ПЕШИ.

2

Анонимен

преди 8 години

дебелаците седят по поделенията да ги изкарват тия мързеливци!!!!!

1

Желев

преди 8 години

ГЕРБ продадха Б-я . А, тия какво ще пазят ? Те нахлуват като на парад. Границите ни свещени !!! Дрън,дрън.