Снимка: Венцислав Янев
fallback

Общ преглед
Незаконен стълб, чакащ своята жертва месеци, път който липсва тотално след големите наводнения през 2014г, и за капак, улична шахта, която пропадна и общината ремонтира с.... автомобилна гума! Варна или Кербала? Това питат жители на варненския квартал "Виница", които изпратиха сигнала до редакцията на Dnes.bg. Отчаяните граждани многократно сигнализирали в общината за абсурдната градска среда, в която живеят, но молбите им винаги оставали без резултат.

"Това се случва в разстояние на 50м от улица "Константин Павлов" във Варненския квартал Виница, по която ежедневно минават живущите на 4 жилищни кооперации и дузина къщи. Общината е сигнализирана многократно, но укрепване не е предприето. Вследствие на това започват да се рушат шахти и да пропадат стълбове”, недоволстват гражданите на морската ни столица.

"В същото време на няколко стотин метра от тази улица, общината строи ново кметство за милиони!", казва още те. 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Абе

преди 8 години

Това не е Виница , а поляните преди квартала ! Престанете да манипулирате хората днесаджии !

19

Колев

преди 8 години

Това е ул. Константин Павлов, а не на 50 м. от тази улица. Интересното е, че в отвратителното състояние на улицата дълго около 100-150 м. След това следва асфалт, който е в добро състояние и се ремонтира периодически. А тази Веселка говори глупости. Цялата улица беше разрушена при полагане на канализацията, но беше ремонтирана до трафопоста. Така че Веселке, не лъжи.

18

veselka

преди 8 години

А ЗАЩО НЕ ПОКАЖАТ АСФАЛТИРАНИТЕ УЛИЦИ, ТОВА СА НОВИ КВАРТОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ, ПОЛЕКА И ДО ТАМ ЩЕ СТИГНЕ КМЕТА!!!!

fallback