20

Абе

преди 8 години

Това не е Виница , а поляните преди квартала ! Престанете да манипулирате хората днесаджии !

19

Колев

преди 8 години

Това е ул. Константин Павлов, а не на 50 м. от тази улица. Интересното е, че в отвратителното състояние на улицата дълго около 100-150 м. След това следва асфалт, който е в добро състояние и се ремонтира периодически. А тази Веселка говори глупости. Цялата улица беше разрушена при полагане на канализацията, но беше ремонтирана до трафопоста. Така че Веселке, не лъжи.

18

veselka

преди 8 години

А ЗАЩО НЕ ПОКАЖАТ АСФАЛТИРАНИТЕ УЛИЦИ, ТОВА СА НОВИ КВАРТОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ, ПОЛЕКА И ДО ТАМ ЩЕ СТИГНЕ КМЕТА!!!!

17

Анонимен

преди 8 години

Те по-кметски са си ок.

16

neo5

преди 8 години

Ужас, добре, че едвам се отървах от 2 ап. там, на сградата където бяха и двата също нямаше асфалт.

15

Анонимен

преди 8 години

Как не разбрахте че няма значение дали кметът е от ГЕРБ или от някоя друга партийка? Всички са един дол дренки - след мене и потоп! Само с писане не става. Бой по кратуните и може и да им дойде акълът в главата. Докато си седим мирно и си чешем езиците пред компа, нищо няма да стане!

14

Анонимен

преди 8 години

Такава е цяла България.

13

Анонимен

преди 8 години

Боли те фаругата . Тористи да има ама немаааа ..... турцио гарцио ваш сам !

12

Анонимен

преди 8 години

България е едно голямо разкопано, мръсно и вмирисано село - излезте в Европа да видите какви китни и подредени градчета имат.

11

Imam Husein

преди 8 години

В Карбала улиците бяха прави и без дупки.Маркировката беше в пъти по добра от България.Даже и бордюрите бяха боядисани в бяло и жълто,така че не използвайте нелепи сравнения.

10

емигрант

преди 8 години

И политиците ни искат да се връщаме. Няма да стане тази работа.

9

Berlin

преди 8 години

Може би кметът трябваше да оправи първо Виница, а да остави центъра за догодина?! То първо се мисли, а после се пише.ПП Изберете си Трифонов или Папазов тая есен, да видите каква благодат ви чака!

8

Софийска кифла

преди 8 години

*** как такова нещо може да се суУчва в най-добрия град за живеене?

7

циника

преди 8 години

Вижте какво, това на снимката няма никакво значение.Важното е, че на официалната страница на Потник във Фейсбук се кипри новият голям успех на герберунголовото управление в града - новият светещ и пеещ фонтан в центъра на града,пред който всички чалга-поклонници цъкат с език.И се кефят как фонтана сменял цветовете си и височината на струята. Между другото при една от конфигурациите на струите се получава една много дълга струя и две малки струи покрай нея - абсолютен среден пръст:))).

6

Anonimen

преди 8 години

Пък тя , София цънала и вързала !Вижте се, ==== дървени .

5

Баш демокрЪт

преди 8 години

Ко очаквате от еврейчето Портних?! Дошъл (изпратен) от Русия специално да оправи китното морско градче! Тъй ще да са му заръчали ционистите от Русия, то така и с другия симпатяга Станишко малкото чифу..че. Има мнооого други, все дошли от Виена, Вашингтон, Лондон и всички от любов към родината, ама вие овцете продължавайте да гласувате за БСП, ГЕРБ, ДПС, РБ,ПФ.... То намаляването на популацията си върви с пълна сила, додето се налаете по форумите у БГ ще е само ром и нигериец! Хай със здраве!

4

Анонимен

преди 8 години

Жалко единствено за Пламен Горанов и останалите варненски момчета, които изгоряха за едното нищо. Съгражданите им просто не ги заслужават. Народ от овце.

3

Анонимен

преди 8 години

Това не е важно. Важното е че си преизбраха кмет на ГЕРБ, заради когото хората се палеха през първия мандат.

2

Анонимен

преди 8 години

Zashto ne razbirate ne e vajnadirjavata v koqto se oplak ate cajno e vie koy ste imateli vliqnie akoste nikoy ate nikoy ot lichen opit go znam

1

Xxx

преди 8 години

Камиони и машини които са строили блока плюс дъжда. Но има една голяма подробност - това не се води улица