Снимка: архив Булфото
fallback

Съдия-изпълнител е описал движими вещи и картини от хотела на Йордан Лечков "Спорт палас”. Предстои търг за продажбата им, съобщи БНР.

Причина за описа са неплатени данъци към община Сливен, заяви заместник-кметът Румен Андонов.

За дълговете към общината на гражданското сдружение "Спорт палас" на Диана Лечкова, сестра на футболиста и бивш кмет, е съставен акт от 16 януари 2012 година.

По образуваното година по-късно изпълнително производство те са на стойност над 124 хил. лева.

През 2013 година са извършени две плащания от общо 7 хил. лева. Описът на оборудване, обзавеждане и картини от хотела на Лечков е извършен и предстои насрочването на търг за продажбата им.

Срещу бившия национал е образувано и друго изпълнително производство от края на 2013 за неплатени местни данъци и такси в размер на около 100 хил. лева. Досега няма извършени плащания. В момента фирмата дължи на общината над 333 хил. лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 8 години

Европейска държава ))))))))))))))))))Що се сетих за Сеп Блатер ?!!Лечков ,ако го подгонят ФБР .???

11

Be real

преди 8 години

Да опърди чаршафите на някоя килия сега...

10

Анонимен

преди 8 години

не се косете драги съфорумци.сливенския бизнесмен съди прокуратурата за 250 бона,щото нещо неправилно го обвинили,развалили кефа и т.н. и най-вероятно ще спечели.познайте тогава от чий джоб ще бъдат взети тези пари!въртят си далаверата вече повече от четвърт век.някои просто не си знаят парите,а всъщото време все повече стават людете търсеши нещоза храна по казаните за смет!

fallback