Елеонора отрича да е имало бой между момичетата. Снимка: Dnes.bg

Тийнейджърки се биха в Пловдив. Близо 30 момичета приклещили 14-годишната Маргарет, а четири от тях я пребили и надрали лицето й, разказва девойката, който има спечелени няколко титли от различни конкурси за красота.

Момичето успяло да се обади на майка си, която веднага отишла в градинката и я взела. Според нея причината за побоя е завист, тъй като девойката ще се явява на международен конкурс за красота.

Не на такова мнение обаче е участничката в свадата Елеонора Комитова. Според нея майката на Маргарет преувеличава историята. Враждата между двете е тръгнала от фейсбук чат, в който Маргарет обижда Елеонора. При среща между двете се разменят шамари, а останалите за които се смята, че са участвали в боя, са се опитвали да ги разтърват.

"Когато се срещнахме в градинката я попитах вярно ли е това и защо го е направила. Бях много афектирана и я ударих. Тя също ме удари. Беше по-скоро бутане и дърпане отколкото някакъв бой.”, заяви пред Dnes.bg Елеонора.

По време на побоя на място пристигнал патрул от Първо районно и след това всички отишли в районното, където дали показания. Днес Елеонора отново е била в полицията, където е показала клип, на който се вижда целия сблъсък.

Видеото потвърждава версията на момичето. На него ясно се вижда, че става въпрос за няколко шамара между две момичета. "Няма синини, нито е обезобразена. Имаше лека драскотина над веждата, която едва се забелязва“, твърди Елеонора.

Приятелите на момичето също бяха разпитани в пловдивската полиция. Със случая се занимава и Районната прокуратура в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase