50

Вяра

преди 8 години

Познавам и двете момичета - бяха ми съученички до тази година. По мое лично мнение Маргрет е едно най-обикновено момиче с твърде голямо самочувствие. Всяко междучасие се кълчи пред огледалото в коридора. Това с почти отличния успех - с едно обаждане всичко се урежда. Не мисля,че Маргрет трябва да бъде представяна като мис Вселена едва ли не,защото се мисли за нещо повече,а не е.Както и да е.Изтече видео,от което става ясно, че версията на "многоуважаемата" миска е твърде преувеличена.Жалко е..:)

49

Анонимен

преди 8 години

Да си стягат задниците и устите тези "миски", голямата гордост на родителите си,че по този утъпкан път много работа и усилия се иска,за да "успееш в живота" по този начин!Първата крачка е направена-вече всеки е чувал за тях.

48

CVETA

преди 8 години

Има една нашенска поговорка"Гледай им акъла,че им крой шапката".Но има и още една поговорка"Крушата не пада по далеч от дървото".Та за мен значи,нещата опират до възпитанието,разбиранията и морала,който са им дали родителите им./или в случая поне - на Елеонора и другите побойнички/.

47

75

преди 8 години

До 50 Проблема на този тип жени е,че са твърде ***.Мислят си че ще бъдат вечно млади и красиви.Забравят,че всяка година излиза нова реколта.В един момент чичко спонсор ще си вземе крехко агнешко.А те ще станат поредните самотни майки на 30 г,изглеждащи като 50 г лелка.Работеща в магазин и затънала в кредити,за да има какво да яде,тя и детето и.

46

75

преди 8 години

Повечето пишещи са прави. Какви са тези мутанти,какво е това чудо? От Чернобил ли е тази работа? Тази на 14 г. изглежда като 30 годишна. Не ми се мисли как ще изглежда на 30.

45

Анонимен

преди 8 години

Добра идея е тези конкурси за красота да бъдат спрени, те само трасират пътя към така нареченото преуспяване на този тип жени и съответно конкуренцията е брутално жестока. Конкуренцията да спечелиш такъв конкурс, да те забележат хората, да те хареса някоя мутра или друг мошенник, да се омъжиш за него и да заживееш богато и щастливо.

44

75

преди 8 години

Най-вероятно не са се разбрали на коя чичко спонсор ще купи новия галакси.

43

Анонимен

преди 8 години

ЧИСТА ПРОБА ПИАР...Е СЕГА Й Е ОБЪРНАТО ВНИМАНИЕ...ХИТРИ МАЛКИ ПИКЛИ

42

Анонимен

преди 8 години

вече се чудят как да скалъпят новини ,че някой да си каже лафа за терминал 2!

41

Bubbles

преди 8 години

До BURZUMГРРРРРРРРРРР направо газ пикая, идвай тука да ти издера лицето!

40

Анонимен

преди 8 години

Като я гледам тая Елеонора е доста хубава мацка. Ако има и акъл я чака добро бъдеще! Но се съмнявам- ще я излъже някоя мутра с пари, после друга мутра и т.н. Общо взето това е бъдещето на всички готини мадами в БГ!

39

колапс

преди 8 години

Жената не е като човека.Това обяснява всичко,което тя прави.

38

Луд с Мотика

преди 8 години

Тая малката *** тъкмо ще стане на 18 и ще завърши и.... вече ще е в бранша и онези с азиатските имена ще са я изкарали към Холандия и Белгия. Аз така ги виждам нещата, не знам за вас.

37

от 56

преди 8 години

убива, де

36

zawistta

преди 8 години

е страшна разрушителна сила. Тя обива всичко хубаво до което се докосне. Имах една приятелка, която като погледнеше някаква красива моя вещ, която тя не можеше да си позеоли и тази вещ или се чупеше или я губех. Най-доброто пожелание за един човек е да среща в живота си само положителни хора и по-малко да се среща с извращения на човешката природа. Защото това е извращение. И като са пребили момичето- те по-хубави ли са сатнали или по-развити. НЕ! По-деградирали и правещи за себе си лоша карма

35

Нереза

преди 8 години

Искам да гледам!

34

аз

преди 8 години

Много жалко-14г. с лице на поне 25г.,проблемни момичета и родители,подкрепящи това поведение.......

33

Луд с Мотика

преди 8 години

Ако не бях прочел статията, със сигурност щях да се чудя какво прави снимката на тая 30 годишната...

32

Коментатор

преди 8 години

Да им дадат по една лопата на полето и да копаят - едната копае, другата зарива....

31

Анонимен

преди 8 години

дори проститутките са достойни продават се за по 50-60 лева сравнено с предателите русофили за 20-30 и пица Въобще продукти на соца