Снимка: Dnes.bg
fallback

Таксиметров шофьор катастрофира в Пловдив тази вечер. Инцидентът стана на бул. „Никола Вапцаров”, предаде репортер на Dnes.bg.

Жълтата кола се е забила в електрически стълб пред Втора градска болница.

"Както караше изведнъж започна да криволичи и се блъсна в стълба”, разказа очевидец на инцидента.

"Според мен мъжът е получил или инфаркт или инсулт и затова се е ударил, 50 минути му правихме сърдечен масаж, от които 30 минути аз бях над него”, разказа пред Dnes.bg д-р Ангел Петков от Втора градска болница в Пловдив. Той и колежката му д-р Ралица Коджаниколова първи стигат на мястото на инцидента.

Линейката е пристигнала с 20 минути закъснение, твърдят очевидците, а дефибрилаторът й нямал батерии. Втора линейка донесе втори животоспасяващ уред.

В същото време пристигналите пожарникари нямаха необходимите инструменти за рязане на колата, по тази причина на място дойде екип на Гражданска защита. Въпреки 50-минутния масаж, мъжът издъхна. На мястото на инцидента няма спирачен път. По първоначална информация 45-годишния таксиметров шофьор оставя 4-годишно дете и съпруга.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Стойчо

преди 5 години

До менНе ги защитавай тия белодрехите. Боят им е малко.... Не стига, че са виновни и пристигат с 40 минутни закъснения, ами и се държат нагло и се опитват теб да изкарат виновен. БОЯТ ИМ Е МАЛКО!!! Бизнесени в бели престилки това са днешно време тия белодрехите. Съжалявам, но не мога да ги нарека лекари, не са такива!! Видях с очите си какво отношение имаха майка ми като получи инсулт и как заради тях си замина, кучите ***.

31

мен

преди 8 години

До Анонимен,ей *** спри да плюеш,то ти друго май не можеш,*** с *** ти,от клавиатурката си много силен ама в живота ще напълниш гащичките само за секунда в условията на труд на Спешна помощ..........импотентен ***!!!!!!!

30

крум

преди 8 години

До adn СЛУЧКАТА НЕ Е В СОФИЯ!!!!!

fallback