Снимка: Reuters, архив
fallback

Полицията във Варна се закани да противодейства на проституцията това лято с масирани полицейски операции.

"Лица с този профил притесняват чужденците и доста често дърпат туристите, които се движат на групи или със жените си”, коментира директорът на ОД на МВР във Варна старши комисар Даниел Пашов, цитиран от “Монитор”.

Според изготвения анализ през светлата част на денонощието жриците на любовта се подвизавали на стария път Варна- Бургас. През активния летен сезон същите проститутки  заработват през нощта в курорта Златни пясъци и се позиционират на Втора алея.

За постоянни акции срещу проституцията през лятото се заканват и от полицията в Бургас. Те ще съсредоточат сили най-вече около курорта Слънчев бряг, където е компаньонките изкарват най-много пари поради вида на посетителите на курорта.

Миналата година например там бяха арестувани двама сводници, които са изкарвали по 20 000 лева на вечер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

123

преди 8 години

мъже,ако сте мъже вие си имате съпруги.Защо трябва да отивате да ползвате секс услуги на проституиращи жени? По-добре им дайте някой лев даром,без да ви правят услуга. Тези жени са невинни и изстрадали. За тях е по-добре да просят.Ако видите такива момичета и те ви предлагат секс услуга,направете следното: първо-не забравяйте ,мъже,че вие си имате законна жена и деца;втроро:бъдете и държете на съпружеската вярност и честност;трето-не ползвайте секс услугата на простуиращата,а й дайте пари.

30

123

преди 8 години

Днес ,когато пътувах за вкъщи видяхме измъчени жени,които проституират.Тези жени са измъчени създания! Който ходи при проститутките,-при тези измъчени невинни и слаби създания;той е жестокосъдечен и безчовечен! Виновни са тези,които карат слаби и беззащитни момичета да продават телата са за жълти стотинки! Сводниците трябва да бъдат преследвани и наказани от закона,а не полицията да притеснява и да унизява тези измъчени жени и крехки създания! Милите момичета!!!

29

xxx

преди 9 години

Аз не вярвам!

fallback