fallback
Общ преглед



Младеж загина при тежка катастрофа на булевард "България" в Русе на изхода за София. Това съобщиха от полицията в града.

Сигнал за произшествието е подаден към 14,45 часа днес. Два автомобила са се блъснали, като единият от тях се е завъртял и се е ударил в стълб, след което се е запалил.

23-годишният шофьор не успял да излезе от горящата кола и починал на място. Возещата се до него 45-годишна жена, която му е майка, е откарана с линейка в русенската болница с контузия на глава и на крак.

На мястото на инцидента са били изпратени два противопожарни автомобила, които са загасили горящата кола.

Заради катастрофата участъкът е временно затворен за движение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Goldbyrk

преди 9 години

Тези стълбове убийци, вземат за пореден път голяма жертва. Преди години имаше още по тежка катастрофа, на кръстовището до училище Йордан Йовков. Минавал съм както тогава, така и сега на мястото на катастрофите и по стълбовете не си личи никакво сериозно ожулване или надраскване. Та именно в белите държави, това е решено със замяна на тези топузи, със доста по тънкостенни стълбове, които са достатъчно здрави заради самата си гемоетрия. Решението е доста евтино като за проблем от такъв мащаб.

20

Goldbyrk

преди 9 години

Ще ви кажа следното. Без значение е, дали шофьора е карал добре или зле, след като държавата му е дала книжка. Няма значение дори, дали е бил със зимни или летни гуми и затова е изгубил стабилност. Няма значение, че самият участък е широк и прав и позволява да се развиват високи скорости, аз самият съм минавал от там с над 120. Просто такива неща се случват, без значение от конкретната причина. В някои по развити държави, проблемите се решават чрез правилно оборудване на пътното платно.

19

русе

преди 9 години

До Momo3 ленти са на това място, три , ама пак се случват тия работи ...

fallback