21

Goldbyrk

преди 9 години

Тези стълбове убийци, вземат за пореден път голяма жертва. Преди години имаше още по тежка катастрофа, на кръстовището до училище Йордан Йовков. Минавал съм както тогава, така и сега на мястото на катастрофите и по стълбовете не си личи никакво сериозно ожулване или надраскване. Та именно в белите държави, това е решено със замяна на тези топузи, със доста по тънкостенни стълбове, които са достатъчно здрави заради самата си гемоетрия. Решението е доста евтино като за проблем от такъв мащаб.

20

Goldbyrk

преди 9 години

Ще ви кажа следното. Без значение е, дали шофьора е карал добре или зле, след като държавата му е дала книжка. Няма значение дори, дали е бил със зимни или летни гуми и затова е изгубил стабилност. Няма значение, че самият участък е широк и прав и позволява да се развиват високи скорости, аз самият съм минавал от там с над 120. Просто такива неща се случват, без значение от конкретната причина. В някои по развити държави, проблемите се решават чрез правилно оборудване на пътното платно.

19

русе

преди 9 години

До Momo3 ленти са на това място, три , ама пак се случват тия работи ...

18

gm

преди 9 години

Кво стана с коментарите?

17

Анонимен

преди 9 години

Това с фаровете си е пълна идиотия,каквото е и смяната на времето,но нали чиновниците трябва да си измият ръцете по най-лесния начин ..А,*** на пътя,няма да свършат и косата ви чака на всеки завой,на всяко изпреварване пък вие си мислете, че това не се отнася за вас.

16

Анонимен

преди 9 години

shteshe da izleze savsem normalno ako beshe karal po-bavno

15

ГМ

преди 9 години

Ето още един се изака по темата междувременно... щото то само фаровете са електрически, и само те и единствено те "дават на късо" ... майко мила, и сигурно имаш 'вишо' и ти... ами по твойта логика, кво правим нощем? Може ли поне габаритите от едната страна да пускаме - хем ще свалим драстично разхода (!), хем няма да свети много, че да стане гоуемо КЪСО, ако се обърне колата... а?

14

до 6

преди 9 години

темерут

13

ГМ

преди 9 години

Смешковци, тоя 0.5% повишен разход заради фаровете ли ви е проблема бе? Що не мрънкате за нещо по-смислено? Примерно - що сега, при рекордно ниска цена на барел за последните 6 години, при нас горивата растат? Просто сте ***, глупав народ сме и това е - заслужаваме си съдбата. Крушките му били проблема...

12

Анонимен

преди 9 години

ПО СЪЩИЯТ НАЧИН ИЗГОРЯХА ДВАМА НА МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ ПРЕДИ ВРЕМЕ. КОЛАТА ИМ СЕ ПРЕОБРЪЩА ПО ТАВАН ИНСТАЛАЦИЯТА СЕ ПАЛИ ЗАЩОТО ФАРОВЕТЕ ДАВАТ НА КЪСО И ЗАПАЛВАТ ГОРИВОТО. ДОКАТО ОТКОПЧЕЯТ КОЛАНИТЕ ЗАЩОТО СА НАДОЛУ С ГЛАВИТЕ И ОРИЕНТАЦИЯТА Е ДОСТА ТРУДНА ИЗГОРЯХА КАТО ФАКЛИ.

11

Анонимен

преди 9 години

Този го пишете загинал при пожар, а не при птп, защото въпреки ползването на животоспасяващи фарове, броят на загиналите се увеличава, а правешкия аграр лапка ли лапка.

10

Анонимен

преди 9 години

Pitam u vas nama li chovechina? Ne kolite zlobata ni ubiva zlobata

9

Анонимен

преди 9 години

Ами то всеки ден е така! Колко много старо желязоооо

8

хитрец

преди 9 години

Пак някой загинал в катастрофа,нищо ново под слънчето

7

FBI

преди 9 години

Не е виновно момчето а ТЕЗИ които са му продали книжката за управление на МПС , в Германия е пълно с Сърби които притежават български лични карти естествено закупени от България за по 2000 евро

6

Momo

преди 9 години

С сайта на bTV има повече снимки и малко повече подробности.Пишлемето тръгнало да изптреварва, но са завъртяло, ударило се в изпреварваната кола и после в стълба.Хората спрели и опитали да му помогнат, но безуспешно.Хубав път, две еднопочосни ленти... Като не умее да мисли никой не му е виновен.Да почива в мир!

5

Анонимен

преди 9 години

ujas za maikata :( ... karaite vnimatelno kolegi i kolejki 6ofiori

4

кали

преди 9 години

Много тежък случай се разглежда в Русе !!! Много хубав случай !!!! Дано всеки си вземе поука !!!!

3

до 5

преди 9 години

БЪМЗИТА ПРЕСЛЕДВАТ ЛИ ТЕ ОЩЕ БЕ ......... ХА ХА

2

до 5

преди 9 години

Злобата ще те погуби