Снимка: Булфото
fallback

Поредна тежка катастрофа взе човешки живот.

Мъж на възраст около 50 години загина, а 34-годишен бе ранен при челен удар между два автомобила на път Е-79 между Благоевград и Симитли, съобщи БНР.

Oще по темата
Движението в района е спряно и е пренасочено по обходен маршрут.

До трагедията се е стигнало след като на плавна крива от пътя, при непрекъсната осева линия, шофьорът на "Мазда" е предприел изпреварване. Последвал е удар в идващия отсреща бус "Форд Транзит".

На място е загинал  водачът на "Маздата", а бусът се е обърнал върху мантинелата.

След разрязване на ламарините от него е изваден водачът, който е с множество травми и е бил откаран в Спешно отделение в Благоевград.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Asko

преди 9 години

SUPER.

31

фар на длъги деня

преди 9 години

А нито ред не намирам за хванатия граничен началник от Бургас, с 2,68 промила алкохол,да шофира със спукана гума. Явно хрантутника е бил яко в джаза, щом е карал с тая гума. Добре че не е убил някой. Че те новините в този *** са заети изцяло с изцепките на младопенсиониращите се кияци рушветчии,онези *** и крадливи дскуманизи.

30

20тия

преди 9 години

А,тия с купените книжки са друга категория...90 годишните(да ме прощават) които поради шипове не си завъртат главата на повече от 15 градуса и минават през кръстовищата като линейки са друга.3 та са мутреещите каки с чужди джипове,на които не знаят габаритите.4 та са мутреещи батковци със собствени, на които и пожарната трябва да прави път.5 са възпитани млади мениджъри,които крещят по хендфритата,без да гледат какво става наоколо...няма да продължавам,ами си грабвам колелото,и далеч от асфалта!

fallback