Снимка: Impact Press Group
fallback

Не е упражнено сексуално насилие върху 23-годишната студентка Вероника Здравкова, която бе открита мъртва преди ден във водите на река Янтра, съобщи наблюдаващият прокурор Цани Попов пред „Фокус“.

По думите му към този момент основната версия, по която работят следователите, е убийство с цел грабеж.

Oще по темата
Прокурор Попов съобщи, че липсва дамската чанта на момичето заедно с нейния портфейл и телефон.

"Панталонът на момичето е бил свален най-вероятно поради дългия престой във водата и от течението”, коментира наблюдаващият прокурор.

Той посочи, че все още се работи и по уточняването на точния час на смъртта на младото момиче, което изчезна на 28 февруари след 19 часа.

Прокурор Попов посочи, че резултатите от аутопсията са показали, че смъртта на момичето е настъпила насилствено. Открити са множество рани по главата й, причинени от удар с тъп предмет.

Както Dnes.bg съобщи, тялото на изчезналата студентка Вероника Здравкова беше намерено във водите на река Янтра, след като водолази се включиха в издирването в реката. Момичето е родом от Никопол, но в последните години е живеела, учила и работила във Велико Търново.

На този етап все още няма конкретно лице, което да е заподозряно за жестокото убийство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

81

Анонимен

преди 9 години

Ми тъкмо са убили някой по-добре да се махат хората по-бързо както и оназ пикла на 8 години дето я убиха.....майко каква лигла разглезена сигурно щеше да стане няква ненужна *** жена на футболист.

80

Анонимен

преди 9 години

Да ги намерят и разпънат на кръст извършителите...

79

Анонимен

преди 9 години

dokato nese nalagat zakonite to taka shte si prodaljava do bezkrainost

fallback