81

Анонимен

преди 9 години

Ми тъкмо са убили някой по-добре да се махат хората по-бързо както и оназ пикла на 8 години дето я убиха.....майко каква лигла разглезена сигурно щеше да стане няква ненужна *** жена на футболист.

80

Анонимен

преди 9 години

Да ги намерят и разпънат на кръст извършителите...

79

Анонимен

преди 9 години

dokato nese nalagat zakonite to taka shte si prodaljava do bezkrainost

78

Александър

преди 9 години

трябва на хан Крум бруталните закони да се върнат......... това е оправията!

77

Анонимен

преди 9 години

Ще я изкарат наркоманка,*** и какво ли още не .Нашата полиция ни пази.хах

76

Сасето

преди 9 години

Едно момиче на 16 години го намериха пазпарчатосано в Бристъл. *** има навсякъде. Полицията не може да огрее навсякъде. Дъщеря ми се казва Вероника и само мисълта, че нещо такова може да и се случи ме убива. Горките родители.

75

Мони

преди 9 години

****на та му и на 3ти март и на всичко! Каква е тази свобода?! С какво сега е по различно от робството. И сега нямаме никакви права и достойнство и сега ни мачкат бият изнасилват, отнемат децата ми бъдещето ни надеждата ни! За това ли Левски и Ботев са дали живота си! Нека смъртта на Вероника не е напразна, нека ни събуди! Искаме закони, искаме правосъдие искаме СВОБОДА! И право на живот!!!

74

Дени

преди 9 години

СТИГА, хора стига вече са ни изнасилвали, ограбвали пее бива ли до смърт като ***! Това една ужасна трагедия, която се е случила да за да ни покаже, че е време, ВРЕМЕ е да надигнем глава да изкрещим и да вземем съдбата си в свои ръце! Това не се издържа вече!!! Мъка, жалко за този не изживян живот на Вероника, за семейството й този или тези, който са го сторили ще го сторят пак или вече са вършели такива неща. Това са *** изверги! Трябва протести трябва натиск!!!!

73

Мартин

преди 9 години

Ако се окаже че са римляните не ми се мисли какво ще им се случи. Тук по времето на турското робство, хората в района са били сравнително автономни, но са имали за задача да пазят проходите и затова имат особен нрав - експлозивен.

72

ха-ха

преди 9 години

Полицията ни е калпава ,какъвто и м-рпредседателят и гламавия президент,а ние сме също като тях,защото ги търпим!Борисов,кога ще изискаш от Сърбия престъпника Цв.Василев?

71

angel

преди 9 години

Тя е вече на по-добро място, бъдете сигурни в това !

70

бре

преди 9 години

ПОЛИЦИЯТА ИЗКАРА,ЧЕ ПОКОЙНОТО МОМИЧЕ Е БИЛА РАПЪР И Е ХОДИЛА ИЗСУЛЕНА С НЕЗАКОПЧАНИ ПАНТАЛОНИ.НЯМАТЕ ЛИ ПОНЕ МАЛКО УВАЖЕНИЕ КЪМ ПОКОЙНИКА?

69

не вярвам на ченгета

преди 9 години

Още от сега да кажа на родителите. Да намерят честен прокурор извън града и да изискват тялото да бъде предадено за иследване в чужбина от независим орган. За разлика от тук,там работят учени и химици в сериозни лаборатории,а тук дори за един химик няма работа.СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ,ЗАЩО ЗА ХИМИЦИТЕ В БГ НЯМА РАБОТА,ЗАЩО БОМБИ УБИВАТ ДЕСЕТКИ,ЗАЩО ИЗНАСИЛВАТ И НЯМА ГЕН.МАТЕРИАЛ. КЪПАЛ СЪМ СЕ В БУРНИ ВОДИ ПО ЦЯЛ ДЕН И НИКОГА ШОРТИТЕ НЕ СА МИ ПАДАЛИ.НИКОГА!

68

леле

преди 9 години

Е,това вече е върха.И аз така,вчера се прибирам внезапно у дома и виждам жената със свалени панталони. Питам я,кво става?В тоя студ без пола,панталон. Тя ми отговаря,че като съм отворил входната врата съм направил голямо течение и панталона и паднал. В този момент чувам шум в гардероба. Бре? Да му се невиди и течение. Отварям гаедероба и що да видя? Тогава попитах:"Съседе и теб ли те довлече течението?"Ясно,щом "течението" е намесено,значи полицията в този град участва в трафик на жени.

67

Стоко

преди 9 години

Минавал съм десетки пъти през това място и може да се каже с голяма сигурност, че няма да има никакви свидетели защото спецификата на района е такава - изключително изолирано, никакъв визуален контакт със съседни сгради или градски пространства, абсолютно тъмно и уединено място. Пътният възел,който разделя района от града пък е парирал евентуалния вик за помощ. Маршрутите по които може да напусне убиеца местопрестъплението пък са много.

66

Папата

преди 9 години

Трябва да се провери местния контингент първо - местни политици и олигарси - особено техните потомци, местните *** и местните ченгета...

65

ЕДНА МАЙКА

преди 9 години

КАКВАТО И ДА Е ПРИЧИНАТА- ЖАЛКО ЗА МОМИЧЕТО. КОЙТО НЕ Е ИЗЖИВЯЛ ТАКАВА МЪКА НИЩО НЕ Е РАЗБРАЛ ОТ ТОЗИ СКАПАН ЖИВОТ. СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ ЗА БЛИЗКИТЕ . ЖАЛКО ЗА ДЕТЕТО. ДАНО ТАМ КЪДЕТО Е СЕГА БЪДЕ ПО- СПОКОЙНО И ПО ХУБАВО. ПОЧИВАЙ В МИР МИЛО НЕПОЗНАТО МОМИЧЕ.

64

Анонимен

преди 9 години

Разгледах внимателно с Google Street View мястото от където е минавала и ми направи впечатление, че наистина има *** катун наблизо, на около 100-200 метра от пътеката по която е вървяла! Мястото наистина изглежда безлюдно, няма никакви лампи а единствената сграда наблизо е предприятие на Мостстрой! Със сигурност през нощта си е страшничко да се минава от там, особено ако си сам...

63

разбирач сали

преди 9 години

Според мене тая е "обслужвала" клиент с инжектирано прекомерно количество парафин. Дръпнала глава назад да го поеме, но загубила равновесие и цоп - в реката.

62

мая

преди 9 години

жалко за изгубения млад живот , девойката е на годините на моята дъщеря и никой не заслужава такава ужасна смърт в началото на живота си . Дано почива в мир.