Снимка: архив Булфото
fallback

Части от човешко тяло са открити в района на резиденция "Перла" край Приморско. Това съобщиха от областната дирекция на полицията в Бургас.

Oще по темата
Човешките останки са намерени от случайни минувачи, разхождащи се в гористата местност "Китка" край резиденцията.

Тялото е разчленено, без глава и крайници, съобщи "24 часа". Според запознати то е на жена, която е била обута с дънки и туристически обувки. Изданието пише, че е възможно трупът да е на бежанка.

Полицията е претърсила обстойно района, но не е открила други следи. Човешките останки са транспортирани до катедрата "Съдебна  медицина" при МБАЛ-Бургас.

Назначени са експертизи, като се изчакват и данни от съдебния лекар за уточняване на времето на смъртта и на евентуалните причини за настъпването й.

По случая в Районното управление "Полиция" – Приморско е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Само предположение

преди 9 години

Този Бегликташ не беше ли свързан с тракийски жертвоприношения? Мисля, че наскоро излезе една такава книга, археологически трилър, с подобни разчленени мотиви, сътворени от луд.

10

do xa xa

преди 9 години

ne siganite ubiha tova momice ne te drogirat desata ne te zastroiha gradove i plsjove ne te vdigat senata na toka ne te ograbiha *** oste iskas li bate TEZ16 miliarda koi se gi da kaja li

9

Анонимен

преди 9 години

ubiicite s ONiA AZiACKiTE iMENCA LiSA BiLi paurkovcinali PRESTAPNOSTTA BESHE SPRiALA ???

fallback