11

Само предположение

преди 9 години

Този Бегликташ не беше ли свързан с тракийски жертвоприношения? Мисля, че наскоро излезе една такава книга, археологически трилър, с подобни разчленени мотиви, сътворени от луд.

10

do xa xa

преди 9 години

ne siganite ubiha tova momice ne te drogirat desata ne te zastroiha gradove i plsjove ne te vdigat senata na toka ne te ograbiha *** oste iskas li bate TEZ16 miliarda koi se gi da kaja li

9

Анонимен

преди 9 години

ubiicite s ONiA AZiACKiTE iMENCA LiSA BiLi paurkovcinali PRESTAPNOSTTA BESHE SPRiALA ???

8

Анонимен

преди 9 години

До 10: на пролет като се разтопи снега и се размразят реките и езерата винаги излизат разни трупове на избити през зимата, просто сезонат е такъв че не се виждат и на пролет излизат накуп... До 3 4 5 6: Трупът най-вероятно няма крайници и клава защото дивите животни пъро ръфат и разкъсват крайниците и главата на трупа, затова и съобщават че няма крайници и глава, а иначе ако е бежанка може от измръзване, обезводняване, глед, инфаркт, инсулт и т.н. тяло намерено сред природат рядко остава цяло

7

Анонимен

преди 9 години

Абе имаме ли полиция? Какви са тези трупове всеки ден ? Станахме по-лошо и от животните .ееееегати държавата!

6

Анонимен

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА ! Не се притеснявай, това е съдбата на цяла България! "Либерализмът" го повелява!

5

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Браво на болярите ! Будни, както винаги.Просто не е за вярване как допуснаха прекрасното Велико Търново да бъде превърнато в ***-турско гето !По времето на предишния кмет градът ви беше много по-хубав и по-подреден.При този е ужас !Казвам го като страничен човек, който има наблюдения и преди, и сега.

4

...

преди 9 години

Без крайници, но с обувки?!?!

3

Анонимен

преди 9 години

Като прочетох последните коментари стигнах до извода, че това да си без глава не е хубаво нещо. Ами случаят е приключен. Поради това, че няма глава тялото е умряло. Така де.. Тялото може да съществува без мозък но без глава е трудно.Ще си сипя още една и ще помисля по темата.

2

Анонимен

преди 9 години

""Назначени са експертизи, като се изчакват и данни от съдебния лекар за уточняване на времето на смъртта и на евентуалните причини за настъпването й.""ако е без глава каква ли може да е причината за смърта?

1

Off

преди 9 години

А има ли връзка между политическите проблеми на Бойко Борисов напоследък и нарасналите инцидентите с фатален край пак напоследък? Много е характерно за неговото управление, особено през първия мандат.