Снимка: архив, БулФото
fallback

Очаква се натоварено движение по пътищата в днешния последен ден от поредицата почивни дни за новогодишните празници.

От Агенция "Пътна инфраструктура" напомнят, че от 14 часа до 20 часа ще бъде ограничено движението на камиони над 12 тона по магистралите и някои пътища, които се очаква да са по-натоварени, предаде БНР.

От Пътната полиция препоръчаха на шофьорите, които слизат от Родопите, да изберат пътя Доспат-Кричим. Причината е свлачище, което затруднява движението по пътя Асеновград-Смолян. Заради очаквания трафик днес беше решено автомобилите да се движат само в едната лента, без да се отклоняват по обходни маршрути.

От Столичната пътна полиция призоваха хората, които се прибират в София след празниците, да тръгнат по-рано и да не чакат последния момент.

За днешния ден синоптиците обявиха жълт код, заради очакван силен вятър в почти цялата страна. Това най-вероятно ще доведе до образуването на поледици на много места след вчерашните сравнително високи температури


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

80

далекопровод

преди 9 години

Роден съм в гр. София, в едни не толкова далечни, но много хубави времена! През 1993г направих най добрия избор, като се заселих в гр Пловдив, все още ми е мило когато минавам по Ситняково, детството ми мина в блокчето срещу мол Сердика :( София не е вече същата и "кестените" не са! Мили "софиянци" от Самоков, Ихтиман, Костинброд, Толбухин, Момин проход и т.н. дошли следствие на денонощния труд срещу жителство на вашите родители, спрете да плюете, а се избършете- Поздрав най сърдечен от Пловдив!

79

доброжелател

преди 9 години

Шопски виц-Вуте петък вечер пасе стадо овце до околовръстното,гледа колите които заминават за страната.Минава Геле и го пита-Вуте,кво праиш?-Е па гледам как софиянци си одат по родните места!!!:))))

78

Анонимен

преди 9 години

Ще има нова миграция на балканопитека *** към черно море,това ще е август.

fallback