Снимка: Булфото
fallback

Тялото на 34-годишния шофьор Асен Асенов, който загина при катастрофа край село Горно Ябълково, община Средец, е извадено. Това съобщи БНР, като се позова на МВР.

Продължава акцията по изтегляне на падналия в дере камион, с който са пътували 15 гранични полицаи. Шестима от пострадалите остават в болницата в Бургас.

Oще по темата

По-рано днес смъртта на шофьора потвърди на брифинг в Елхово министърът на вътрешните работи Веселин Вучков. Той уточни, че шофьорът Асен Асенов, на 34 години, е бил служител на "Гранична полиция" - Русе. Мъжът е семеен, с две деца.

Причините за тежката катастрофа с гранични полицаи се установяват, съобщи главният секретар на МВР Светлозар Лазаров. Камионът все още не е изваден от дерето, където се преобърна, тъй като мястото е труднодостъпно и не може да се разположи специализирана техника. Няма данни водачът да е употребил алкохол.

От 3.00 ч. тази нощ на мястото на произшествието са следователи от окръжната прокуратура в Бургас, които изясняват причините за станалото.

Полицейските служители са се връщали от смяна след охрана на българско-турската граница.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

remzi

преди 9 години

dobar den, Elkekakvo stana s kamioncheto - da im prastam li averite za pomost - sha im gu razglobim i sha gu otnesem daje gratis

53

Но когато!

преди 9 години

Но и когато си полицай,военен,лекар или учител и хората те чакат за помощ при бедствие,скандал и така нататък,а ти служителят нямаш гориво,лоша остатяла техника- хората ти се сърдят,КОЙ Е ВИНОВЕН-ДУРЖАВАТА ПРИЯТЕЛИ!Това е проблема!

52

БоСимеонов

преди 9 години

Когато си полицай, военен, жандармерист и прочие....това автоматично значи, че работата ти може да се свързана с риск за живота и здравето ти. Който не му стиска....да се станал библиотекар. Така че не виждам резон във всички опявания и оплаквания. Такива неща стават. Да не говорим, че почти всеки ден по пътищата на страната гинат хора, които стават просто част от статистиката. Но щом е полицай....се вдига врява до небесата. Жалко за осиротелите дечица и семейството.

fallback