54

remzi

преди 9 години

dobar den, Elkekakvo stana s kamioncheto - da im prastam li averite za pomost - sha im gu razglobim i sha gu otnesem daje gratis

53

Но когато!

преди 9 години

Но и когато си полицай,военен,лекар или учител и хората те чакат за помощ при бедствие,скандал и така нататък,а ти служителят нямаш гориво,лоша остатяла техника- хората ти се сърдят,КОЙ Е ВИНОВЕН-ДУРЖАВАТА ПРИЯТЕЛИ!Това е проблема!

52

БоСимеонов

преди 9 години

Когато си полицай, военен, жандармерист и прочие....това автоматично значи, че работата ти може да се свързана с риск за живота и здравето ти. Който не му стиска....да се станал библиотекар. Така че не виждам резон във всички опявания и оплаквания. Такива неща стават. Да не говорим, че почти всеки ден по пътищата на страната гинат хора, които стават просто част от статистиката. Но щом е полицай....се вдига врява до небесата. Жалко за осиротелите дечица и семейството.

51

Драго

преди 9 години

За всеки, който иска да си отвори очите - 11 август 1995 г, камион с 15 войника.... 1 оцелял.... Ключови думи: злато, Карамански, Луканов....Долна *** продажна сте!

50

Анонимен

преди 9 години

до Леси.Няма за какво. Грешката не е при теб. Жалко е, че има пострадали сънародници, а толкова помия се изля.

49

До Леси

преди 9 години

Спец части, срокове,а? Дела,преписки, срокове, в спец части?Преди създаването на спецчастите съм бил в системата, няма какво да ти обяснявам, на тебе.

48

Анонимен

преди 9 години

до ЛесиИма грешка в номерациите. Коментирах специалиста, който в момента ми се появи под номер 66, а беше под номер 67. С теб съм съгласен. Тези момчета си вършат работата и мисля, че са много по-грамотни от пишещите тук.

47

Анонимен

преди 9 години

До 67А ти дали не си блондинка? Преди "ф" и "в" се пише "във". След препинателен знак се оставя интервал. Не са необходими три въпросителни знака. Не се пише "трите тюфлека" а "тримата тюфлеци". И не на последно място, като си толкова мъж, що не идеш да им кажеш какви са и да им удариш по един шамар.

46

До Леси

преди 9 години

Леси, Леси, Леси... Сменяш темата, кажи за качествата, на сегашните, поне нещо, или стани политик, подходяща си отвсякъде, със смяната на темата и избягване на конкретен отговор. За това сме, на това положение, бягство от конкретиката и адекватни решения. Порових, закрили СМУ в Пазарджик, а има нужда МВР, от кадри нови, както към 1968 година. Трябва ново СМУ - средно милиционерско училище. Не съм те бил разбрал? В грешка си. Ниски стандарти, изисквания-лошо качество.

45

До Леси

преди 9 години

От 69. По времето на Т.Ж. имаше проучване за всеки служител, плюс такова, оперативно, на назначен такъв, през няколко години работа в МВР. Характеристики от средното,висшето образование и казармата, и такива по местоживеене, плюс психо и физически тест. Задължителна грамотност, образование честност, като правило. Огромна част, от сегашните, са полуграмотни, честни при началничестка принуда - забраняват проверките?, на МПС! Не обвинявам невинно посрадалите. Да вземе подкуп милиционер-изключение

44

До Леси

преди 9 години

Уважаева Леси, били била така добра, да изброиш качествата, на сегашните полицаи и ако можеш, да ги сравниш с качествата на Живковата милиция, моля. Как и колко време Ви проучват, какви характеристики ползват,а?

43

до 55

преди 9 години

И какви точно качества притежават трите тюфлека на снимката,освен че имат КПД колкото блондинка в фризьорски салон???

42

Анонимен

преди 9 години

Ц,ц,ц,ц...Самоизбихте се бе....негодници ;((

41

nvm

преди 9 години

Повечето от тези момчета не знаят какво е казарма ред дисциплина устав арест за лошо поведение да миеш тоалентите 2 седмици и други , Калашника навярно го държат като вълшебна пръчица,изкарали са 3-6 месечен курс и хоп униформа не става така.навремето се учеше години за да станеш добър пполицай или военен сега след курс се слага униформа пълни глупости.

40

ГРАЖДАНИН

преди 9 години

Да наистена по бай Тошово време нямаше толкова полиция но имаше ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ и на държавната граница имаше държавен ред. Сега го няма бай Тошо имаме Бойкои Роско няма ДГ но БГ Е НАВОДНЕНА С ВСЯКАКВИ раси емигранти. И ЗАтова се случват чудеса.

39

Дори по ...

преди 9 години

... по байтошево време нямаше толкова милиция по границата. то бива простотия, няма свършване.

38

Анонимен

преди 9 години

Докато спите спокойно, а тези кибичат на границата и пушат цигаридържавата се напълни с иракчани,африканци,талибани

37

do 55

преди 9 години

kolko kg teji edin prazen ot tovar takav zil?! dali e vazmojno 14 bg unaci da go pomradnat?

36

Анонимен

преди 9 години

Не ви ли напомня за случая с войничета и камиона от едно време??? Ами тези ако нещо не са се споразумели за цената с каналджиите??? Там се пипа здраво.

35

АТАКИСТ

преди 9 години

до 54Хубаво е да разказва човек вицове на Коледа! Най-големите заблудени мозъци, дето името си не можеха да напишат от блока ми навремето станаха ченгета. Сега след 8 години вече проумяват къде са и се чудят с 800 лева какъв го дървят в полицията.