Снимка: Булфото, архив
fallback

Трима младежи са загинали при тежка катастрофа на главен път село Широка лъка – Девин, съобщават от Областната дирекция на МВР-Смолян.

В понеделник около 21.30 часа, на главен път Широка лъка – Девин, лек автомобил "Рено” - Меган, поради движение с несъобразена скорост с пътните условия напуска платното за движение и пада в коритото на река „Широколъшка”. В колата са пътували общо четирима души.

Загинали на място в автомобила са трима 18-годишни момчета от град Девин, а четвъртото 18-годишно момче, също от град Девин, е с охлузни рани. На пострадалия е оказана незабавна медицинска помощ и е транспортиран от екип на ЦСМП в МБАЛ – град Смолян, без опасност за живота.

След катастрофата на място са пристигнали два екипа на пожарната в Смолян, които са извадили телата и автомобила от реката. Телата на починалите са пренесени в МБАЛ – град Смолян за извършване на аутопсия.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 9 години

Не знам кокво става, всики ден се говори, не да се забранява а да се внимава! Това са местни хора, трябва да познават пътя но нашенската простотия е безкрайна. Особено в отдалечената провинция. Там всеки е на всеки роднина, как да го спреш и искаш документите, татко, чичо, батко ще се разсърдят. Да, малък но много *** народ, не се обиждайте. Истина е! И тук в София е така. Комплекса гони провинциалиста да се прави на Фитипалди, да не си помислят, че е смотан. Е, смотан е но е поправимо.

10

Анонимен

преди 9 години

ФАРОВЕ за автомобилите, ФАРОВЕ po мантинелите, ФАРОВЕ в реките, по празниците може освен ФАРОВЕ и новогодишни ЛАМПИЧКИ да включим. Само те ще ни отърват от смъртта по пътищата.

9

Анонимен

преди 9 години

Фаровете, фаровете ще спасят света от гибел.

fallback