11

Анонимен

преди 9 години

Не знам кокво става, всики ден се говори, не да се забранява а да се внимава! Това са местни хора, трябва да познават пътя но нашенската простотия е безкрайна. Особено в отдалечената провинция. Там всеки е на всеки роднина, как да го спреш и искаш документите, татко, чичо, батко ще се разсърдят. Да, малък но много *** народ, не се обиждайте. Истина е! И тук в София е така. Комплекса гони провинциалиста да се прави на Фитипалди, да не си помислят, че е смотан. Е, смотан е но е поправимо.

10

Анонимен

преди 9 години

ФАРОВЕ за автомобилите, ФАРОВЕ po мантинелите, ФАРОВЕ в реките, по празниците може освен ФАРОВЕ и новогодишни ЛАМПИЧКИ да включим. Само те ще ни отърват от смъртта по пътищата.

9

Анонимен

преди 9 години

Фаровете, фаровете ще спасят света от гибел.

8

Анонимен

преди 9 години

До Салахадин А,пък вии, поганците си ги избрахте пак същите ,дето ви сменяха имената. Бъкано е с хора на ДС.Нали знаеш ,че Лютфито е бил агент и имал вземане и даване с ВКР-тата из Кърджалииско. Да не говорим за тези дето ги избирахте толкова години . Всички ДС. Нещо за полковник Ю. Лютфи..Още по големи *** .Да гласуваш за тези дето ви смачкахаи унизиха преди години и да се радваш.И това ако не садо- мазо.

7

Цветан Цветанов

преди 9 години

Фаровете са много важни, трябва да си ги пускате!!!

6

партиен член

преди 9 години

Лека им пръст на младежите.На 18 г.влизаш в казарма а кола не може да караш.Кога да карат младите на 30 г.Всичко си е до човека с ограничения не става.Трябва сериозен контрол и за шофьорите и за поддържащите пътя.Някой да е видял да се мият от прахта знаци мантинели светофари?Аз не. А в европа го правят.Тук е най лесно шофьора да е виновен.Ами тези на 18 г.които са отговорни и сериозни защо трябва да бъдат ограничавани.Проблема не е в годините.

5

А

преди 9 години

Отговорността е и на всички държавни служители, които държат масово опастни места по пътищата без мантинали и прегради! Пълната липса на реален контрол от страна на МВР е друга много тежка причина за подобни инциденти!!!

4

Анонимен

преди 9 години

На 18-годишните не трябва да им се позволява да шофират извън града или по тъмно, те нямат необходимия опит да оценят поведението на автомобила с висока скорост, както и непредвидените препятствия по платното. Изпитателен срок за младите водачи трябва да се въведе, и при най-маловажно нарушение да се отлага издаването на шофьорска книжка с месеци.

3

Анонимен

преди 9 години

Напишете пак, че оцелял е шофьора.......

2

Емигрирал

преди 9 години

Нема такава държава.

1

ИСТИНАТА

преди 9 години

ГОРКИТЕ РОДИТЕЛИ ! ДЕЦАТА ИМ ВЕЧЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВА ОГРОМНА МЪКА И БОЛКА СА ИМ ПРИЧИНИЛИ !!