Снимка: архив, Булфото
fallback

Хванаха седем участници в организирана престъпна група за рекет и изнудване в Ямболско при специализирана полицейска операция, съобщиха от МВР.

Законно действаща фирма за кредити е отпускала заеми на различна стойност главно на социално слаби семейства, които в повечето случаи не са се издължавали навреме. След всяко просрочване на дълговете членове на групата били изпращани да респектират длъжниците със заплахи, физическа принуда и отнемане на вещи. Престъпната група е действала от март 2013 г. в района на Ямбол, Елхово и околните селища.

Специализираната прокуратура е повдигнала обвинения на задържаните за извършване на рекет и изнудване, както и на техен съучастник в едно от престъпленията. На шестима от групата е наложено наказание "задържане до 72 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

gosho5

преди 9 години

На това му се вика хейтър. Мрази най-вече успехите на хората Им и затова пише лоши неща и клевети а много информация за това из интернет.прочетете.

13

az shte vi kaja

преди 9 години

Az shte vi kaja be hora Prosto se ogledaite za nqkoi s bolni ambicii ili neuspql nekadurnik i shte razberete koi pishe kleveti.Zavistlivi bokluci ima kolkoto si iskash .Bravo na talanta na jenata strahotni snimkii pravii pak hich da ne i dreme ot zavistlivi otrepki

12

Катя

преди 9 години

Ами да нормално е успелите и кадърни хора все някой зависливец ще се опита да ги изцапа ама не му се получава номера.Всички нормални хора имат ум в главата си и са наясно че тези помии и клевети се пишат само от завист по същия начин както пишат за известните личности.

fallback