14

gosho5

преди 9 години

На това му се вика хейтър. Мрази най-вече успехите на хората Им и затова пише лоши неща и клевети а много информация за това из интернет.прочетете.

13

az shte vi kaja

преди 9 години

Az shte vi kaja be hora Prosto se ogledaite za nqkoi s bolni ambicii ili neuspql nekadurnik i shte razberete koi pishe kleveti.Zavistlivi bokluci ima kolkoto si iskash .Bravo na talanta na jenata strahotni snimkii pravii pak hich da ne i dreme ot zavistlivi otrepki

12

Катя

преди 9 години

Ами да нормално е успелите и кадърни хора все някой зависливец ще се опита да ги изцапа ама не му се получава номера.Всички нормални хора имат ум в главата си и са наясно че тези помии и клевети се пишат само от завист по същия начин както пишат за известните личности.

11

Бивш служител

преди 9 години

Хах!Не мога да повярвам, че от завист и злоба някой може да падне толкова ниско!НЕЗНАМ КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМА- ДАЛИ ЗАЩОТО СЪБИНА БОГДЕВА Е ТАЛАНТЛИВА ИЛИ ЗАЩОТО Е УСПЯЛА, но при всички положения ако тя разбере какви клевети пише някой за нея ще си потърси правата!Така или иначе сега ще научи де,а вие просто...

10

Бисерка

преди 9 години

Снимките й, които са изнесени в Гугъл+ са на Скандинавски фотографи и са крадени от Фейсбук... Чисто мошеничество!

9

Г-н Иванов

преди 9 години

Нали я изгониха скоро и от Финландия заради фалшивите дипломи и книжки... Мои близки, живеят там и знам за к'во става на въпрос! Хвалте си я в Ямбол!!!

8

Анонимен

преди 9 години

Събина Богдева е бивша *** и криминална ***, с психически проблеми. Това е.

7

Твоята близка :)

преди 9 години

Само че тази анонимна е една твоя много близка която иска да ти каже да спреш да завиждаш на Събина Богдева че дали си наясно кой си тръгнала да клеветиш.Събина Богдева е по-достойна от теб и мен и още много взети заедно.Примири се мила м ,с клевети човек не се става. ;)

6

С. Асенова

преди 9 години

До анонимната Събина Богдева с презрение и препоръка да не си пише сама коментарите за похвали, има кой да свидетелства за престъпленията ти, нищо, че сега не си тук, криеш се от властите и от родителите на децата , с които си блудствала . Нищо не остава скрито.

5

Анонимен

преди 9 години

Събина Богдева е една от най-достойните млади жени които познавам!Ако мислите че с черен пиар и нелепи лъжи ще се опитате да я изцапате грешите,защото тя е абсолютен авторитет!

4

Анонимен

преди 9 години

Събина Богдева от Ямбол от същата група кога ще я спипате?

3

Анонимен

преди 9 години

Март 2013 - Б.Борисов сдаде властта и мутрите изпълзяха. Факт!

2

партиен член

преди 9 години

А Добро утро.Това се знае.Всички действат така.

1

Gogo

преди 9 години

Без съд да ги пратят веднага да къртят камани за 1 година и бързо ще им дойде акъла....