Снимка: архив Булфото
fallback

Мъж загина при тежка катастрофа край Сандански. Трагедията се е разиграла около 12 часа на главен път Е-79, съобщи Радио ‘‘Фокус’’ - Пирин.

Oще по темата
При кървавия инцидент са се ударили лек автомобил и ТИР. Загиналият е на 56 години от санданското село Катунци. Тежко ранен е шофьорът на колата, който е 52-годишен, също от Катунци. Инцидентът е станал на сух път и при добра видимост.  

Според свидетели на трагедията до сблъсъка се е стигнало при изпреварване от страна на лекия автомобил.

На място има полиция и пожарна.

По-рано днес катастрофа стана и на пътя между Поморие и Ахелой. Заради инцидента движението в участъка беше спряно и минаваше по обходен път.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

mdaa

преди 9 години

Discovery, казах то, няма смисъл !!!На моята кола, късите светлини са автоматични фабрично. Предполагам, за да увелчиат печалбата на Лукойл ??!?! Не знам, сигурно са в играта....Нарочно написах "късите", понеже е такива като Салахадин карат денонощно на дълги и с включени фарове за мъгла, които наистина дразнят погледа. А после вещо вкарват несполучлива ирония за как фаровете помагат след като някой *** отсякъл някое дърво с 150 км/ч.

12

Анонимен

преди 9 години

Като толкова помагат да се виждат насрещните, как не са успели да видят ФАРОВЕТЕ на ТИРа, хем са и по-мощни? Тъпо, та чак дрънка. Ето ви ФАРОВЕ, ето ви ЖЕРТВИ. Помагат те, сляп ли си слизай от колата и се радвай на лампите в къщи!

11

Кисинджър

преди 9 години

@СалахадинХаха, фаровете през деня не се използват, защото човек не вижда през деня, а другите да те виждат. Автомобили с включени фарове се забелязват отдалеч, дори и в огледалата за обратно виждане. Не искам да те обиждам, обаче да си мислиш, че фаровете са задължителни, за да виждат хората по-добре през деня... Че и лете, 40 градуса... Наистина е хубаво първо да помислим и след това да пишем, отколкото само да пишем.

fallback