13

mdaa

преди 9 години

Discovery, казах то, няма смисъл !!!На моята кола, късите светлини са автоматични фабрично. Предполагам, за да увелчиат печалбата на Лукойл ??!?! Не знам, сигурно са в играта....Нарочно написах "късите", понеже е такива като Салахадин карат денонощно на дълги и с включени фарове за мъгла, които наистина дразнят погледа. А после вещо вкарват несполучлива ирония за как фаровете помагат след като някой *** отсякъл някое дърво с 150 км/ч.

12

Анонимен

преди 9 години

Като толкова помагат да се виждат насрещните, как не са успели да видят ФАРОВЕТЕ на ТИРа, хем са и по-мощни? Тъпо, та чак дрънка. Ето ви ФАРОВЕ, ето ви ЖЕРТВИ. Помагат те, сляп ли си слизай от колата и се радвай на лампите в къщи!

11

Кисинджър

преди 9 години

@СалахадинХаха, фаровете през деня не се използват, защото човек не вижда през деня, а другите да те виждат. Автомобили с включени фарове се забелязват отдалеч, дори и в огледалата за обратно виждане. Не искам да те обиждам, обаче да си мислиш, че фаровете са задължителни, за да виждат хората по-добре през деня... Че и лете, 40 градуса... Наистина е хубаво първо да помислим и след това да пишем, отколкото само да пишем.

10

до Салахадин

преди 9 години

Още нещо да си измислиш? Пусни си Планета и не си прегрявай мозъка със сложните теми за фаровете. Ние, балъците, ще продължаваме да ги включваме

9

Анонимен

преди 9 години

Явно на си проумял,там няма нищо,неспасяем си ,простака е непобедим.Аз живея от 35 г.в Европа,ти ми казваш как е тук.Дотук съм ,повече няма да се обаждам.

8

Tigo

преди 9 години

С фарове или без, проблемът е в трайното усещане за безнаказаност сред множество 'тарикати' създавано от системната корупция в МВР. Незачитането на другите, наглостта и глупостта.Докато на пътя има ***, които смятат че са нещо повече от другите ще е все така.Накратко: това е манталитет, който няма как да се изкорени с фарове или без, а с нормална полиция и правосъдие.

7

Анонимен

преди 9 години

Фаровете са безопасноста на пешеходците

6

До салахадин

преди 9 години

Фаровете са заради децата и възрастните ,така повече привлича вниманието им.Във Финландия на фарове се кара от 35 години заради децата,а в Европа от 30 години денонощно и целогодишино.Ако го разбереш това ,няма да пишеш повече за фарове.Да видим дали мозъка ти проумява.

5

Анонимен

преди 9 години

Някой *** да каже нещо за фаровете.Имаше един салхадин дето фаровете му бъркаха в г.за

4

Кисинджър

преди 9 години

@DiscоveryАбсолютно съм съгласен с теб! Под всяка тема за инцидент на пътя и все се намира по някой представител на мат'ряла, за който фаровете през деня са бич божи. То фаровете пожълтявали, че акумулатора се скапвал, а пък как вдига разхода... Или пък "всяко натискане на спирачките увеличава разхода!". Бай *** е жив и по-силен от всякога, а правилата са за балъците.

3

mdaa

преди 9 години

Discovery, пич, не се хаби, ако можеха да те разберат, изобщо нямаше да се налага да им обясняваш ...

2

Анонимен

преди 9 години

НЕ Е ГОТОВА МАГИСТРАЛАТА ОЩЕ.НО ДОГОДИНА НЯМА ДА ЗАГИВАТ ПОВЕЧЕ ХОРА, КАТО ДОЙДЕ ГЛАВОЧА НА ВЛАСТ.

1

Анонимен

преди 9 години

Изпреварване? Това значи ли, че насрещно са се изправили две МПС-та с включени ФАРОВЕ. Защо не са предотвратили смъртта на пътя?