Снимка: Булфото
fallback

Близки на шестгодишния Марин, който изчезна след потопа в „Аспарухово“, блокираха за кратко движението по Аспаруховия мост. Те заявиха, че са готови на крайности, ако детето не бъде намерено днес. 

Oще по темата
Роднините бяха водени от  бабата на детето Тодорка Борисова, която бе категорична, че пътят ще остане блокиран, докато малкото момче не бъде открито. Но след намесата на полицията пътят за варненския квартал беше отворен за движение.

В района има засилено полицейско присъствие, но преминаването на автомобили е безпроблемно.

В разговорите с протестиращите се включи и група медиатори, които са в квартала, за да оказват съдействие на пострадалите хора.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Вбесиха ме!

преди 9 години

Преди малко видях тези "близки на детето" по телевизията. Вбесиха ме две неща.Една от *** настоява да бъдат спрени багерите и да се търси на ръка, "камъче по камъче". Ама кой да търси, ***?! Друг да прехвърля камъчетата на ръка, а ти да наблюдаваш! Сами не могат ли да търсят на ръка?Друга *** се провикна:"Това,че сме роми,не значи,че нямаме права!" А задължения нямате ли? Не сте ли длъжни и вие да участвате в разчистването и търсенето, вместо да клечите на пътя и да мрънкате за права?

38

затова

преди 9 години

Коментарът ми е с нецензурно съдържание и съдържа обиди на расова основа.

37

защо

преди 9 години

на нас ни изпратиха жандармерия, а за тях психолози !!

fallback