Снимка: архив Булфото
fallback

Майката на убитата в Русе Пламена, Деница, също е била малтретирана, физически и психически, от бащата на децата й, съобщава Нова телевизия. Тя твърди, че е подавала сигнали в полицията, но оттам й обяснили, че не могат да се намесват в семейни проблеми.

7-годишната Пламена беше пребита до смърт от 38-годишния си баща навръх Великден. Той сам закарал мъртвото си дете в русенска болница. Бащата разказал, че момичето само е пострадало, докато си играело. Полицията пък потвърди, че детето е починало от бой с тъпи предмети. На бащата е повдигнато обвинение за убийство.

Oще по темата

Едва на 19 години Деница се събира с 13 години по-големия от нея Пламен. Няколко месеца след сватбата им се ражда първото им дете – Пламена. Още тогава обаче Деница е била бита от мъжа си. Определя брака си с него като грешка.

В резултат от физическото и психическото насилие Деница развива депресия. За това свидетелстват медицинска документация. Въпреки това през 2011 г. се ражда второто им дете – Десислава.

Деница и Пламен се развеждат през 2011 г. по взаимно съгласие и Русенският съд дава правата върху двете деца на бащата. Майката на убитата Пламена твърди, че това се е случило, тъй като тя нямала доход и апартамент.

За последно Деница вижда жива Пламена миналото лято. Надява се другото момиче да бъде настанено в дом за деца или родителите й да се грижат за нея, тъй като тя няма възможност да гледа малката Десислава.

Отношенията между Деница и брат й са влошени от години. Според него е малко вероятно семейството й да се грижи за другото дете, тъй като живеят единствено със заплатата на майката на Деница, която получава минималното възнаграждение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

J

преди 10 години

Пълни простотии- ако е подавала документи и ако наистина е търсила начин, е щяла да намери.Ако си зле и те бият , не виждам що за любов би изпитвал,камо ли да родиш поредно дете.А и си има закони, винаги децата са с приоритет, и дори ако дома е на бащата, но същия може да бъде изведен от там, а майката да остане в жилището.Друг е въпроса ако не знаеш закони,асоциации и т.н., които ще ти окажат както правна защита,помощ от психилог и ще осигурят на децата нормални условия,докато майката си справи

16

Анонимен

преди 10 години

Боже ,нормалните хора се молят ,дават пари за доктори и врачки да имат деца,а тези ненормалници раждат и убиват като животни децата си.

15

тя

преди 10 години

Не могат да гледат деца , а раждат. Тези , които могат да гледат , нераждат.

fallback