17

J

преди 10 години

Пълни простотии- ако е подавала документи и ако наистина е търсила начин, е щяла да намери.Ако си зле и те бият , не виждам що за любов би изпитвал,камо ли да родиш поредно дете.А и си има закони, винаги децата са с приоритет, и дори ако дома е на бащата, но същия може да бъде изведен от там, а майката да остане в жилището.Друг е въпроса ако не знаеш закони,асоциации и т.н., които ще ти окажат както правна защита,помощ от психилог и ще осигурят на децата нормални условия,докато майката си справи

16

Анонимен

преди 10 години

Боже ,нормалните хора се молят ,дават пари за доктори и врачки да имат деца,а тези ненормалници раждат и убиват като животни децата си.

15

тя

преди 10 години

Не могат да гледат деца , а раждат. Тези , които могат да гледат , нераждат.

14

Диди

преди 10 години

Подала оплакване в полицията, но от там и казали, че не могат да се намесят ?! А сега вече се намесихте, когато детето е вече мъртво !!! УШЕВИ , за нищо не ставате !!!

13

Анонимен

преди 10 години

Поредните ***. Жалко, че не са се избили един друг. "Майката" се надявала да изпратят детето в приют - ужас просто!!!

12

Анонимен

преди 10 години

Познавам ги, българи са. Но такъв *** не заслужава да се нарича българин.

11

Анонимен

преди 10 години

ОТ КАКЪВ ЕТНОС СА ТЕЗИ ХОРА , ДАЙТЕ МАЛКО ИНВОРМАЦИЯ ,

10

Анонимен

преди 10 години

В ДРУГА ДЪРЖАВА ТОВА НЕ МОЖЕ ДАСЕ СЛУЧИ , ОЩЕ ПРИ САМОТО ДЕЛО ЩЕ ПРЕЦЕНЯТ ЧЕ И ДВАМАТА НЕ СТАВАТ ЗА РОДИТЕЛИ , И ДЕЦАТА ЩЕ БЪДАТ ОТНЕТИ , ТЕЗИ *** СА САЯМО ЗА РАЗПЛОД

9

езичник

преди 10 години

деградация. регрес. според маите маймуните произлизат от хората. почвам да мисля че е вярно.

8

TooN

преди 10 години

Кой НОРМАЛЕН родител ще иска детето му да бъде настанено в дом, при условие, че вече се е установил на постоянен адрес и води що-годе нормален живот? Кой НОРМАЛЕН родител ще вижда детето си веднъж на година? И защо роднините на "майката" не искат ни да я видят, ни да я чуят? Има нещо мноооого гнило в майката. А бащата, че е за смъртна присъда, спор няма!

7

vivian

преди 10 години

Майката е по-зле даже и от бащата убиец!

6

Анонимен

преди 10 години

Виждайки психоложката от училището с напомпени уста тип фолкаджийка ,разбрах,че коментарите са излишни.В този случай всички участници са с елементарно и глупаво поведение,най-долна класа.

5

?!

преди 10 години

А как да разбираме приказките на тяхната близка пред телевизионната репортерка - защо се твърди, че тези деца не са родени от Деница?!Бог да прости детето.Негодни за брак хора се събрали, после се развели. Социалните работници не си свършили работата. В резултат - всички тези пълнолетни хора, които пред закона са отговорни за това дете, са си живи и здрави. От живот бе лишено само детенцето. Уви!

4

Анонимен

преди 10 години

ДАСЕ МОЛИ ЦЕЛИЯ НАРОД НА ТАКИВА БЕЗХАБЕРНИЦИ ДАНЕ ДАВА ДЕЦА , ЖАЛКО МНОГО ЖАЛКО ЗА ТАЗИ НЕВИННА ДУШИЦА , БАЩАТА И МАЙКАТА ДА ГОРЯТ В АДА ,УБИЙЦИ

3

булгарише МАНГО

преди 10 години

В махалата има бой яко, а и полиция трудно идва!

2

Анонимен

преди 10 години

И МАЙКАТА НЕЯ БИВА , ТОВА КОЕТО ПОКАЗАХА В СУТРЕШНИЯ БЛОК ,ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ , НА ВЪПРОСА ЗА МАЛКОТО МОМИЧЕНЦЕ КОЙ ЩЕГО ГЛЕДА ,ТЯ НЯМА АДЕКВАТЕН ОТГОВОР , ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ НЕГО ИСКА , И ДВАМАТА СА УБИЙЦИ , ИДВАМАТА СА ЗА ЗАТВОРА

1

.

преди 10 години

Когато чуете разправии , викове и така нататък не се колебайте да повикате полиция , защото както се вижда подобни неща могат да имат фатален край.