fallback

Общ преглед

Хотел в Поморие стана арена на специализирана полицейска акция във връзка с издирването на изчезналата Александра Тодорова. 8-годишното момиче е в неизвестност от повече от денонощие. Момичето е изчезнало на връщане от занималня в училище „Иван Вазов“. Преди това била на театър. Мобилният телефон на Александра е изключен, съобщава БНР.

Oще по темата

Хотелът е атакуван от полицаите в търсене на следи от детето. От сградата е изведена майката на изчезналото момиче, която най-вероятно е трябвало да разпознае нейна дрешка. Вратите на всички хотелски стаи са разбити. В една от стаите е била жена от София заедно с двете си деца. Тя разказва, че полицаите нахлули без предупреждение в стаята й и впоследствие казали, че работят върху тежко криминално престъпление, съобщава "Булфото".

Александра е дъщеря на поморийски бизнесмен, който е бил арестуван през 2010 г. за лихварство, но до момента няма заведено дело срещу него. Полицията работи по версия за отвличане на момичето заради дейността на баща й.

Поморие е блокиран от полицията. Учениците от училището на Александра са пуснати час по-рано, а дворът на школото бил пълен с родители. Хората от града се въздържат да коментират семейството на Александра от страх.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

П.Петров

преди 10 години

Полицаите явно не знаят, че ключовете са на рецепцията, в това число и резервните. Пък и сигурно са им наредили да го направят по-екшънско за пред камерите - симулация на дейност.

23

niakoi si

преди 10 години

Veso se naigra , zaradi vsichkite mu dela i gadosti vzeha jivota na deteto mu , vsichkite hora kade e iznudval i tormozel sega kakvo , e sega da se seti za vsichki koito e tormozel , az sam edin ot tiah kade me e izmamil sas 1000 lv me prasna s 6000 ,niakoi nego triavashe da obezglavi

22

Гробар

преди 10 години

До Анонимен 12Интересен въпрос, но то и в християнството не е ли така? Децата не понасят ли наказание за греховете на родителите си?

fallback